TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Η δυάδα και το 2.20 του Ολυμπιακού

Ο άσος του Ολυμπιακού, Κώστας Σλούκας
Ο Κώστας Σλούκας EUROKINISSI SPORTS

To Match Money ακτινογραφεί το στοιχηματικό πρόγραμμα και καταλήγει στις προτάσεις της ημέρας.

Λένε ότι οι "παρέες γράφουν ιστορία". Έτσι, λοιπόν, SPORT24 και Match Money ενώνουμε γνώσεις και δυνάμεις σε μια νέα συνεργασία με ξεκάθαρο στόχο, να σας προσφέρουμε καθημερινά τις καλύτερες προτάσεις στο δρόμο για το ταμείο.

Χωρίς Μπέιλ η Ουαλία, δίχως Χάαλαντ η Νορβηγία

Οι εθνικές ομάδες κυριαρχούν στο πρόγραμμα και πάνω σε αυτές θα στηρίξουμε το παιχνίδι μας, με μια δυάδα που μας αποφέρει τρεισήμισι φορές το ποντάρισμά μας.

Η πρώτη επιλογή είναι ο άσος της Τσεχίας με την Ουαλία, στο 1.75 κατά μέσο όρο. Κρίσιμο ματς (COSMOTE SPORT 4 HD, Live από το SPORT24) για τη δεύτερη θέση του 5ου ομίλου, καθώς το Βέλγιο έχει εξασφαλίσει την πρωτιά (16 βαθμοί σε 6 αγώνες) κι από πίσω του Τσέχοι και Ουαλοί είναι ισόβαθμοι στους επτά. Με κόσμο κανονικά στις κερκίδες, με τον πρώτο σκόρερ του Euro, Πάτρικ Σικ, ετοιμοπόλεμο, οι Τσέχοι είναι σωστό φαβορί απέναντι σε μια Ουαλία που γενικώς δεν είναι στα καλύτερά της (0-0 εντός με την Εσθονία στο τελευταίο της παιχνίδι) και κυρίως δεν θα έχει στην αποστολή τον Γκάρεθ Μπέιλ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε αγωνιστικά και "ηγετικά" θέματα.

Η δεύτερη επιλογή είναι επίσης άσος, αυτός της Τουρκίας με τη Νορβηγία, γύρω από το 2.15. Γερή μάχη γίνεται στον 7ο όμιλο (ισόβαθμες στην πρώτη θέση Ολλανδία και Νορβηγία με 13 βαθμούς, πίσω τους η Τουρκία με 11) και το ματς είναι φυσικά καθαρό εξάποντο. Οι Νορβηγοί, με την αύρα του Χάαλαντ, έχουν όντως παρουσιάσει μια ενδιαφέρουσα πρόταση σε αυτά τα προκριματικά, όμως το πρόβλημα τώρα είναι ότι ο σταρ της Ντόρτμουντ κρίθηκε ανέτοιμος και θα απουσιάσει από το παιχνίδι της Κωνσταντινούπολης. Μάλιστα, πλην του Χάαλαντ, οι Νορβηγοί θα έχουν κι άλλες σημαντικές απουσίες.

Την ίδια ώρα, στην Τουρκία, βλέποντας ότι στο γήπεδο τα αποτελέσματα δεν ήταν αντιπροσωπευτικά του πολύ καλού ρόστερ, προχώρησαν σε αλλαγή προπονητή, δείχνοντας την πόρτα της εξόδου στον Σενιόλ Γκιουνές και προσλαμβάνοντας στη θέση του τον πρώην υπεύθυνο της U21 της Γερμανίας, τον Στέφαν Κουντς. Πρεμιέρα τώρα (COSMOTE SPORT 7 HD, Live από το SPORT24) για τον 58χρονο Γερμανό στον πάγκο των Τούρκων, το κλίμα έχει ήδη αλλάξει και ο άσος είναι απόλυτα αποδεκτός.

Με την αύρα του Ολυμπιακού στη EuroLeague

Δεύτερη αγωνιστική στη EuroLeague, από τις ομάδες που έκλεψαν την παράσταση στην πρεμιέρα είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος διέλυσε την Μπασκόνια με 75-50. Προφανώς κόντρα στη Ρεάλ το τεστ είναι πολύ πιο δυνατό (NOVASPORTS PRIME, Live από το SPORT24), όμως οι "ερυθρόλευκοι" έχουν δείξει από το ξεκίνημα σε Ελλάδα και Ευρώπη ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, έχουν κάνει καλή προετοιμασία, δυνατή μεταγραφική ενίσχυση και είναι έτοιμοι πλέον να κοντράρουν τις τοπ ομάδες της λίγκας. Παρότι σίγουρα η Ρεάλ δεν είναι Μπασκόνια και ήταν και εκείνη εξαιρετική στην πρεμιέρα της με την κάτοχο της EuroLeague Εφές, ποντάρουμε στην αύρα που βγάζει ο Ολυμπιακός στο ξεκίνημα και παίζουμε τον άσο του 2.20.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
21:45 Τσεχία - Ουαλία: 1 (1.75)
21:45 Τουρκία - Νορβηγία: 1 (2.15)
21:00 Ολυμπιακός - Ρεάλ: 1 (2.20)

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ