TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Για νίκη-δήλωση η Σίτι

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα κατά τη διάρκεια αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Γουλβς | 22 Ιανουαρίου 2023
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα κατά τη διάρκεια αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Γουλβς | 22 Ιανουαρίου 2023 @2023 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Μίλαν και Ρεάλ είναι ήδη στα ημιτελικά του Champions League και περιμένουν ήμερα τα Ίντερ – Μπενφίκα και Μπάγερν – Μάν. Σίτι για να μάθουν τους αντιπάλους της.

Το κοινό και των δύο σημερινών προημιτελικών είναι ότι η πρόκριση φαίνεται να έχει σχεδόν κριθεί: 2-0 νίκησε μέσα στην Πορτογαλία η Ίντερ, 3-0 η Σίτι στο Μάντσεστερ, και πραγματικά θα πρέπει να γίνουν τρελά πράγματα σήμερα για να αλλάξει η κατάσταση.

Στοιχηματικά βέβαια αυτές οι συνθήκες, όταν δηλαδή η πρόκριση έχει γείρει τόσο έντονα προς τη μία πλευρά, δεν είναι ποτέ ιδανικές. Στο Μπάγερν – Σίτι πάντως (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24), παρότι η Σίτι προκρίνεται ακόμη και με ήττα με δύο γκολ, φαίνονται ενδιαφέρουσες οι αποδόσεις του διπλού γύρω στο 2.50.

Η Σίτι, αυτά τα χρόνια του Γκουαρδιόλα, έχει αποκτήσει έναν αέρα απόλυτης υπεροχής στην Premier, όμως την ίδια στιγμή, στην Ευρώπη, έχοντας φάει ηχηρές σφαλιάρες, δεν έχει την ίδια σιγουριά και την ίδια εμπιστοσύνη στις δυνατότητές της. Κι αυτό είναι το σημείο στο οποίο έχει σταθεί και ο ίδιος ο Πεπ στις κατά καιρούς δηλώσεις του. Και θεωρούμε ότι τώρα, που έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίζει ένα μεγάλο όνομα όπως η Μπάγερν, που δεν βρίσκεται στην καλύτερή του κατάσταση, δεν θα κυνηγήσει απλώς μια διαδικαστική πρόκριση, αλλά μια νίκη-δήλωση μέσα σε μια παραδοσιακή ευρωπαϊκή έδρα, εν όψει και της γιγαντομαχίας με τη Ρεάλ που έρχεται.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπάγερν – Μάν. Σίτι: 2 (απόδοση 2.50) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ