TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Γερμανική δυάδα

Οι παίκτες της Άιντραχτ πανηγυρίζουν το γκολ του Κόλο Μουανί επί της Σπόρτινγκ
Οι παίκτες της Άιντραχτ πανηγυρίζουν το γκολ του Κόλο Μουανί επί της Σπόρτινγκ @ 2022 ARMANDO FRANCA / AP IMAGES

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τετάρτης (8/11) και ποντάρει στην εμβόλιμη αγωνιστική της Bundesliga.

Πολύ γεμάτο αυτό το μεσοβδόμαδο, το τελευταίο πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ. Εμβόλιμες αγωνιστικές σε Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία, Λιγκ Καπ στην Αγγλία, καθώς όλες οι χώρες προσπαθούν να συμπιέσουν το πρόγραμμά τους.

Σάλκε – Μάιντς (21:30 Novasport 2HD, Live από το SPORT24). Η Σάλκε κάνει πολύ κακή σεζόν στην Bundesliga και σε μια προσπάθεια να αλλάξει τη χρονιά της, εδώ και δύο αγωνιστικές έχει νέο προπονητή, τον Τόμας Ράις. Και στα δύο ματς με τον Ράις η Σάλκε γνώρισε την ήττα, 0-2 από τη Φράιμπουργκ και 2-1 στη Βρέμη από τη Βέρντερ, όμως αρχίζει να φαίνεται μια αλλαγή διάθεσης.

Η ήττα από τη Φράιμπουργκ ήταν καθαρή, αλλά στη Βρέμη η Σάλκε ήταν απόλυτα ανταγωνιστική και η ήττα της θέμα λεπτομερειών και ευστοχίας (1,06-1,70 υπέρ της τα xGoals). Η Μάιντς είναι φυσικά μπαρουτοκαπνισμένη και σκληρόπετση, όμως το ματς για τη Σάλκε και τον Ράις είναι απόλυτα κομβικό, καθώς πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ υπάρχει μόνο το παιχνίδι με την Μπάγερν το Σάββατο. Κι από τη στιγμή που τα σετ θέλουν καθαρό αουτσάιντερ τον άσο, μας δίνουν το δικαίωμα να πάρουμε το ρίσκο.

Άιντραχτ Φρ. – Χοφενχάιμ (21:30 Novasport 3HD, Live από το SPORT24). Σταθερά εξαιρετική η πορεία της Άιντραχτ φέτος τόσο στα εγχώρια όσο και στο Champions League. 6-0-1 στα τελευταία επίσημα για όλες τις διοργανώσεις μετρά η Άιντραχτ, που βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας και στοχεύει να κλείσει στον ίδιο ρυθμό το πρώτο μισό της χρονιάς και μέχρι τη διακοπή για το Μουντιάλ, σήμερα με τη Χοφενχάιμ και την Κυριακή στο Μάιντς.

Το ματς με τη Χοφενχάιμ προφανώς και δεν είναι απλό (έτσι κι αλλιώς σε επίπεδο Bundesliga ή Premier League δεν υπάρχουν απλά ματς αν δεν λέγεσαι Μπάγερν ή Μάντσεστερ Σίτι), όμως η συγκυρία δείχνει ευνοϊκή. Η Χοφενχάιμ έχει ρεκόρ 1-3-3 στα τελευταία εφτά παιχνίδια της για το πρωτάθλημα, όπου η μοναδική της νίκη ήταν επί της Σάλκε (η οποία αμέσως μετά απέλυσε τον προπονητή της, που λέγαμε και παραπάνω), ενώ απόψε δεν θα έχει στην εντεκάδα της τον κορυφαίο της χαφ, τον 27χρονο Γκρίσα Πρέμελ, που είναι ο παίκτης που τρέχει τα περισσότερα χιλιόμετρα στο γήπεδο (12,44 ανά αγώνα).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σάλκε – Μάιντς: 1 DNB (απόδοση 2.40) 21:30
  • Άιντραχτ – Χοφενχάιμ: 1 (απόδοση 1.95) 21:30
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ