TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Γερμανική δυάδα κινήτρου

Stuttgart's Konstantinos Mavropanos is dejected Dortmund's Jude Bellingham scored his side's fourth goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and VfB Stuttgart in Dortmund, Germany, Saturday, Oct. 22, 2022. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Ντίνος Μαυροπάνος @ 2022 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Τελευταία αγωνιστική σήμερα στην Μπουντεσλίγκα με ανοιχτά όλα τα μέτωπα, τίτλος, Ευρώπη και υποβιβασμός. Και το Total Betting του Match Money θα επιλέξει μία δυάδα φαβορί, δύο ομάδες που έχουν τεράστιο κίνητρο και που παίζουν με αδιάφορους.

Πρώτα, τον άσο της Ουνιόν Βερολίνου με τη Βέρντερ Βρέμης (16:30 Novasports 5HD, Live από το SPORT24). Η Ουνιόν με νίκη εξασφαλίζει για πρώτη φορά στην ιστορία της θέση στο Champions League της επόμενης περιόδου, αδιαφορώντας τελείως για το αποτέλεσμα της Φράιμπουργκ, έχει μια έδρα κυριολεκτικά φρούριο (10-6-0, η μόνη αήττητη έδρα της Μπουντεσλίγκα, για την ακρίβεια είναι αήττητη μέσα στο Άλτεν-Φερστεράι 22 σερί ματς πρωταθλήματος) και αντιμετωπίζει μια Βέρντερ που σώθηκε και μαθηματικά την περασμένη αγωνιστική με το 1-1 στην Κολωνία και είναι τελείως αδιάφορη. Με αυτά τα δεδομένα, δεν θα λέγαμε άδικο το 1.45 του άσου.

Το δεύτερο φαβορί είναι ο άσος της Στουτγάρδης με τη Χοφενχάιμ (16:30 Novasports News, Live από το SPORT24). Εδώ η Στουτγάρδη είναι μέσα στη μάχη της παραμονής, αλλά με νίκη σώζεται αδιαφορώντας τελείως για το τι θα κάνουν Μπόχουμ και Σάλκε. Δεν έχει βέβαια την έδρα της Ουνιόν, αλλά γενικώς είναι σε καλή κατάσταση (1-2-0 στα τρία τελευταία εντός έδρας, με νίκη επί της Γκλάντμπαχ και ισοπαλίες χρυσάφι με Ντόρτμουντ και Λεβερκούζεν) και αντιμετωπίζει και αυτή μια τελείως αδιάφορη Χοφενχάιμ, που σώθηκε και μαθηματικά την προηγούμενη αγωνιστική. Και μάλιστα μια Χοφενχάιμ με την οποία αν μη τι άλλο δεν έχει κακές σχέσεις: ο προπονητής της Στουτγάρδης, ο Ζεμπάστιαν Χένες, ήταν στον πάγκο της Χοφενχάιμ για μια διετία (2020-22), ενώ αντίστοιχα ο προπονητής της Χοφενχάιμ, ο Πελεγκρίνο Ματαράτσο, ήταν μέχρι τον Οκτώβριο προπονητής της Στουτγάρδης. Στο 1.60 ο άσος, στο πνεύμα της ημέρας δεν είναι κακή απόδοση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουνιόν Βερ. – Βέρντερ: 1 (απόδοση 1.45) 16:30
  • Στουτγάρδη – Χοφενχάιμ: 1 (απόδοση 1.60) 16:30

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ