TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Γαλλική δυάδα στο 4.84

Το λογότυπο της Μπορντό
Το λογότυπο της Μπορντό 2021 AP PHOTO/BOB EDME

Παραδοσιακά στο στοίχημα η Παρασκευή ήταν η μέρα της Β’ Γαλλίας. Σήμερα μάλιστα ακόμη περισσότερο καθώς έχουμε την τελευταία αγωνιστική της Ligue 2.

Στην κορυφή, τρεις ομάδες παίζουν για τις δύο θέσεις της αυτόματης ανόδου, Χάβρη, Μετς και Μπορντό. Τα σενάρια και το τι θέλει η καθεμία μπορείς να τα διαβάσεις στα ρεπορτάζ του Match Money, η Μπορντό πάντως είναι στην πιο δύσκολη θέση, καθώς δεν εξαρτάται μόνο από τον εαυτό της (21:45 Live από το SPORT24). Το σίγουρο είναι ότι η Μπορντό θέλει νίκη εντός έδρας με τη 16η της κατηγορίας Ροντέζ και κατά προτίμηση με μεγάλο σκορ, αφού στην ισοβαθμία με τη Μετς υπολείπεται κατά 3 γκολ. Η Μπορντό στην έδρα της μετρά πέντε σερί νίκες με συνολικά τέρματα 10-0 και οι συνθήκες της τελευταίας αγωνιστικής μάς δίνουν το ελεύθερο να ανεβάσουμε τον 1 σε συνδυασμό με το Over 2,5 στο 2.20. Ή και στο 3.65 με το Over 3,5.

Στην ουρά, γίνεται ένας μικρός χαμός: Βαλενσιέν, Ανεσί, Πο, Ροντέζ, Λαβάλ, Ντιζόν παίζουν για να αποφύγουν δύο θέσεις υποβιβασμού. Τα σενάρια είναι φυσικά πολλά, στο διά ταύτα αυτό που δείχνει να έχει ενδιαφέρον στοιχηματικά είναι το διπλό της Λαβάλ κόντρα στην Αμιάν στο 2.20 (21:45 Live από το SPORT24). Η Αμιάν σώθηκε οριστικά την προηγούμενη αγωνιστική και είναι πλέον χαλαρή, η Λαβάλ ξέρει ότι με νίκη θα θέλει πολύ λογικά αποτελέσματα στα άλλα παιχνίδια για να τα καταφέρει (της αρκεί, για παράδειγμα, να μη νικήσει η Ροντέζ στο Μπορντό). Και στη Λαβάλ δείχνουν να το πιστεύουν. 1000 περίπου οπαδοί της θα την ακολουθήσουν, που ίσως να είναι και η μεγαλύτερη κινητοποίηση στην ιστορία της, ενώ και αγωνιστικά υποστηρίζει το κίνητρό της, με 3-0-1 στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές και 4-0-2 στις τελευταίες έξι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπορντό – Ροντέζ: 1 & Over 2,5 (απόδοση 2.20) 21:45
  • Αμιάν – Λαβάλ: 2 (απόδοση 2.20) 21:45

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ