TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ευρωπαϊκή τριάδα

Ο Ουνάι Εμερι στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Αστον Βίλα κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Ουνάι Εμερι στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Αστον Βίλα κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ © 2022 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Τρία παιχνίδια διαλέγει το Total Betting του Match Money από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα της Πέμπτης.

Μόλντε – Χάκεν (19:45 Live από το SPORT24). Σκανδιναβική κόντρα για τον 8ο όμιλο του Europa League και πολύ καθοριστική για τη συνέχεια. Τόσο η Μόλντε όσο και η Χάκεν έχουν μείνει στους 0 βαθμούς στις δύο πρώτες αγωνιστικές και το μεταξύ τους παιχνίδι είναι do or die, τόσο στη μάχη της 3ης θέσης όσο και για τις πιθανότητες να κυνηγήσουν τη 2η από την Κάραμπαγκ, που έχει 6 βαθμούς αλλά και δύο παιχνίδια μπροστά της με τη Λεβερκούζεν.

Συνολικά βέβαια η Μόλντε είναι σαφώς αυτή που δείχνει περισσότερες δυνατότητες σε σχέση με τη Χάκεν και οι δύο ήττες της στις δύο πρώτες αγωνιστικές είναι σίγουρα πιο "γλυκές" από ό,τι των Σουηδών: 1-2 από τη Λεβερκούζεν στη Νορβηγία και 1-0 από την Κάραμπγκ εκτός, σε αντίθεση με το 4-0 της Χάκεν από τη Λεβερκούζεν στη Γερμανία και το 0-1 από την Κάραμπαγκ μέσα στη Σουηδία. Γύρω στο 1.75 είναι ο άσος, αν μη τι άλλο δικαιολογημένη απόδοση.

Σπάρτα Πράγας – Ρέιντζερς (19:45 Live από το SPORT24). Στη Ρέιντζερς η σεζόν δεν ξεκίνησε καλά, αλλά πλέον στη Γλασκόβη πνέει νέος άνεμος, μετά την αλλαγή προπονητή, την απόλυση του Μάικλ Μπιλ και την πρόσληψη του Φιλίπ Κλεμέντ. Ο Κλεμέντ (πρώην Κλαμπ Μπριζ και Μονακό) δίνει σαφέστατα μεγαλύτερη προοπτική από ό,τι ο Μπιλ, έχοντας μεγαλύτερη εμπειρία και μεγαλύτερο… ειδικό βάρος, και ήδη στο πρώτο του παιχνίδι, στο 4-0 το περασμένο Σάββατο επί της Χιμπέρνιαν, ήταν εμφανής η αλλαγή στο κλίμα της ομάδας. Η Σπάρτα Πράγας φυσικά δεν είναι καθόλου απλός αντίπαλος στην έδρα της, αλλά με τη διπλή ευκαιρία να αγγίζει τον διπλασιασμό αξίζει τον κόπο να το κυνηγήσουμε.

Άλκμααρ – Άστον Βίλα (19:45 Live από το SPORT24). Όταν είχε γίνει η κλήρωση των ομίλων του Conference League, όλα φαίνονταν πολύ εύκολα για την Άστον Βίλα στον 5ο όμιλο και με αντιπάλους την Άλκμααρ, τη Λέγκια και τη Ζρίνσκι. Αλλά τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί καθόλου απλά και μετά από δύο αγωνιστικές και οι τέσσερις ομάδες βρίσκονται ισόβαθμες με 3 βαθμούς η καθεμία. Η Βίλα την πάτησε στην πρεμιέρα στην Πολωνία από τη Λέγκια και ζορίστηκε πάρα πολύ για να νικήσει τη Ζρίνσκι στο Μπέρμιγχαμ, όμως ακριβώς για αυτό θεωρούμε πως, τώρα που η κατάσταση δεν σηκώνει αστεία, και με δεδομένο πως ο Έμερι έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει καλή ευρωπαϊκή πορεία, οι Άγγλοι θα παρουσιάσουν το πρόσωπο που παρουσιάζουν και στην Premier. Όχι πως είναι εύκολος αντίπαλος η Άλκμααρ, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν είναι στο επίπεδο μιας σοβαρής και συγκεντρωμένης Βίλα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μόλντε – Χάκεν: 1 (απόδοση 1.80) 19:45
  • Σπάρτα Πράγας – Ρέιντζερς: Χ2 (απόδοση 1.90) 19:45
  • Άλκμααρ – Άστον Βίλα: 2 (απόδοση 2.20) 19:45

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ