TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ευρωπαϊκή δυάδα του 5.28

Οι παίκτες της Γαλατάσαραϊ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Ζάλγκιρις | 25 Ιουλίου 2023
Οι παίκτες της Γαλατάσαραϊ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Ζάλγκιρις | 25 Ιουλίου 2023 @2023 MINDAUGAS KULBIS/AP IMAGES

Το Total Betting του Match Money επιλέγει μια δυάδα από τα ευρωπαϊκά πλέι οφ της Τετάρτης.

Οι νορβηγικές ομάδες παραδοσιακά θεωρούνται ζόρικοι αντίπαλοι στα καλοκαιρινά προκριματικά. Η φετινή Μόλντε όμως δεν φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση. Πολύ δύσκολες και οι δύο προκρίσεις της στους προηγούμενους γύρους επί ομάδων που άλλες χρονιές θα τις περνούσε περπατώντας (Ελσίνκι, Κλάκσβικ), ενώ και στο νορβηγικό πρωτάθλημα είναι μόλις στην 4η θέση, δέκα βαθμούς πίσω από την κορυφή. Η Γαλατά από την άλλη είναι η ομάδα που έχει κλέψει την παράσταση φέτος στο μεταγραφικό παζάρι, με πολλές μεταγραφές αεροδρομίου και προφανώς αδιαπραγμάτευτο στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Στο 2.30-2.35 το διπλό των Τούρκων, καθόλου κακή απόδοση με δεδομένη την ποιοτική διαφορά (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24).

Από μεγάλη πρόκριση στον προηγούμενο γύρο έρχεται η Σπάρτακ Τρνάβα, που πέταξε έξω τη Λεχ Πόσναν, νικώντας 3-1 στην έδρα της και ανατρέποντας το 2-1 της Πολωνίας. Γενικά η Σπάρτακ είναι πολύ δυνατή εντός έδρας, στον πρώτο προκριματικό είχε νικήσει 4-1 τη λετονική Άουντα, ενώ συνολικά τα τελευταία πέντε χρόνια έχει ρεκόρ 9-4-3 στην έδρα της, με χάιλαϊτ νίκες επί της Φενέρ και της Άντερλεχτ. Αντίπαλός της τώρα η ουκρανική Ντνίπρο (19:30 Live από το SPORT24), που την είδαμε και με τον Παναθηναϊκό ότι έχει χαμηλό ταβάνι ως ομάδα, ενώ από τότε έχει χάσει το μεγάλο της αστέρι, τον φορ Ντόβμπικ, που πήγε στη Χιρόνα. Στο 2.20-2.25 ο άσος, δείχνει αρκετά τσιμπημένος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σπάρτακ Τρνάβα – Ντνίπρο: 1 (απόδοση 2.25) 19:30
  • Μόλντε – Γαλατά: 2 (απόδοση 2.35) 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ