TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Επιλογές από τα χαμηλά, στο 2.40 και το 2.80

Η μπάλα της Premier League
Η μπάλα της Premier League © 2021 STEVE LUCIANO/ASSOCIATED PRESS

Στο δευτεριάτικο κουτσουρεμένο πρόγραμμα το Match Money ξεχώρισε ένα Over 2,5 από τη β’ κατηγορία της Ισπανίας και έναν άσο DNB από τη League Two της Αγγλίας.

Ανδόρρα – Αμορεμπιέτα: Ένα στοίχημα με αρκετό ρίσκο αφορά στο Over 2,5 σε απόδοση 2,40, στη μάχη της ουράς στη Segunda Division. Ανδόρρα και Αμπορεμπιέτα βρίσκονται στις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, με 29 και 24 βαθμούς αντίστοιχα και πλέον μπαίνουν στη φάση που πρέπει να ρισκάρουν για να βρουν αποτέλεσμα, τη νίκη δηλαδή που θα δώσει περισσότερες ελπίδες για την παραμονή.

Και το ρίσκο φέρνει και περισσότερους διαδρόμους και κενά για την αντίπαλη εστία, οι δύο ομάδες δεν έχουν πια να χάσουν τίποτα και οφείλουν να παίξουν επιθετικά για να διεκδικήσουν τη νίκη. Το Over 2,5 σε απόδοση 2.40 είναι ελκυστικό.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ.

Κρόουλι – Στόκπορτ: Στην αγγλική League Two η Κρόουλι επιχειρεί παρατεταμένο σπριντ για να προλάβει την επτάδα των πλέι-οφ ανόδου και είναι πιθανώς η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας. Μετρά πέντε νίκες στα έξι τελευταία παιχνίδια και μείωσε αποφασιστικά τη διαφορά από την έβδομη θέση, ενώ έχει και δύο ματς λιγότερα.

Προέρχεται από εμφάνιση επίδειξη-δύναμης με 2-1 επί της Νοτς Κάουντι, κάνοντας μάλιστα και ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο. Και στο ματς με την Στόκπορτ θα της δώσουμε αρκετές πιθανότητες για θετικό αποτέλεσμα. Η Στόκπορτ προέρχεται από ισοπαλία έκπληξη με 2-2 στην έδρα της αδύναμης Σάλφορντ Σίτι, έχει μία νίκη στα τέσσερα τελευταία ματς και είναι σε φθίνουσα πορεία. Με κάλυψη στην ισοπαλία παίρνουμε το 2.80 του άσου DNB.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ανδόρρα – Αμορεμπιέτα Over 2,5 (απόδοση 2.40), 21:30
  • Κρόουλι – Στόκπορτ: 1 DNB (απόδοση 2.80), 21:45

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ