TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ένας ολλανδικός άσος και ο τελικός

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ένας ολλανδικός άσος και ο τελικός
@2023 JOSE BRETON/AP IMAGES

Το Total Betting αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και ποντάρει στον τελικό του Europa League και στα ολλανδικά playoffs.

Τελικός Europa League σήμερα το βράδυ στη Βουδαπέστη και πραγματικά πολύ ωραίο ζευγάρι φιναλίστ (22:00 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24). Από τη μία η βασίλισσα του θεσμού Σεβίλλη, με 6 τρόπαια σε 6 τελικούς, και από την άλλη ο βασιλιάς των ευρωπαϊκών τελικών, ο Ζοσέ Μουρίνιο, που στην καριέρα του έχει 5 στους 5 κερδισμένους τελικούς, δύο με την Πόρτο, έναν με την Ίντερ, έναν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το περσινό Conference με τη Ρόμα.

Πραγματικά πολύ μοιρασμένο παιχνίδι και απόλυτα ισοδύναμος τελικός. Και στοιχηματικά είναι ξεκάθαρο ότι μιλάμε για παιχνίδι καθαρής τριπλής. Όπως ακριβώς δηλαδή δείχνουν και τα σετ των αποδόσεων, που θέλουν σε πρακτικά ίδια τιμή και τα τρία σημεία. Σε τέτοιες περιπτώσεις, αυτό που μετράει είναι περισσότερο η έμπνευση του καθενός, η προσωπική εκτίμηση ή οι προσωπικές προτιμήσεις. Από την πλευρά μας, είναι τόσο ισορροπημένος ο τελικός που το πιο λογικοφανές σενάριο είναι ένα παιχνίδι στο όριο, που εύκολα μπορεί να μείνει στο Χ στο 90λεπτο και ο τίτλος να κριθεί στην παράταση ή και στα πέναλτι.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Πέρα από τα φώτα του τελικού, ένα ενδιαφέρον παιχνίδι προκύπτει από τα πλέι οφ υποβιβασμού/ανόδου στην Ολλανδία. Στα ημιτελικά της διαδικασίας είμαστε, Μπρέντα – Έμεν το σημερινό ζευγάρι και ο νικητής των διπλών αγώνων θα παίξει με τον νικητή του Φένλο – Άλμερε με έπαθλο μια θέση στην Eredivisie. Η Έμεν τερμάτισε στη 16η θέση της Eredivisie κλείνοντας τη σεζόν με τέσσερις σερί ήττες, ενώ η Μπρέντα έρχεται από τη 2η κατηγορία, όπου στην προημιτελική φάση των πλέι οφ πέρασε εύκολα τη Μάαστριχτ με συνολικό σκορ 5-1.

Η Μπρέντα είναι και σαφώς μεγαλύτερο μέγεθος κλαμπ από την Έμεν, που ανέβηκε μόλις το 2018 για πρώτη φορά στην ιστορία της στα σαλόνια, την ώρα που η Μπρέντα έχει στις τροπαιοθήκες της ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο Ολλανδίας. Φανατική έδρα η Μπρέντα, γεμάτο σήμερα το γήπεδο, μάλλον ο άσος δεν θα έπρεπε να είναι αουτσάιντερ του 2.90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπρέντα – Έμεν: 1 (απόδοση 2.90) 19:45
  • Σεβίλλη – Ρόμα: Χ (απόδοση 3.05) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ