TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ένας άσος κι ένα Goal/Goal

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Πολωνίας κόντρα στην Σουηδία για τα Playoffs του Μουντιάλ | 29 Μαρτίου 2022
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Πολωνίας κόντρα στην Σουηδία για τα Playoffs του Μουντιάλ | 29 Μαρτίου 2022 @2022 CZAREK SOKOLOWSKI/AP IMAGES

Το Match Money διαβάζει το πρόγραμμα της ημέρας και ποντάρει σε δύο παιχνίδια από το Nations League.

Εβδομάδα Nations League στο πρόγραμμα και φυσικά, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, το στοιχηματικό ενδιαφέρον δεν μπορεί να είναι στα ίδια επίπεδα.

Τα παιχνίδια της League A (Πολωνία – Ολλανδία, Γαλλία – Αυστρία, Κροατία – Δανία και Βέλγιο – Ουαλία) είναι προφανώς τα πιο λαμπερά του σημερινού προγράμματος, αλλά στοιχηματικά δεν λένε πάρα πολλά. Γαλλία και Βέλγιο δίνονται σε τιμές καυτού φαβορί, το Κροατία – Δανία είναι κανονικό ντέρμπι, ενώ στο ματς της Βαρσοβίας η Ολλανδία είναι σωστό φαβορί σε τιμές γύρω του 2.00, αλλά μέχρι εκεί.

Έτσι, αυτό που θα κρατήσουμε από τα ματς του Α’ Γκρουπ δεν είναι κάποιο σημείο αλλά το Goal/Goal στο Πολωνία – Ολλανδία (21:45 Novasports 2HD, Live από το SPORT24), που προσφέρεται στο 1.70. Όχι πως είναι κάποια εξαιρετική απόδοση, όμως το χέρι πάει σχεδόν μόνο του: Κανονικά με τον Λεβαντόβσκι στις τάξεις της η Πολωνία, που στα εννιά εντός έδρας παιχνίδια της τον τελευταίο ενάμιση χρόνο δεν έχει δεχθεί γκολ μόνο από Ανδόρα, Σαν Μαρίνο και Σουηδία, ενώ, από την άλλη, δεν έχει σκοράρει μόνο κόντρα στο Βέλγιο, έχοντας συνολικό συντελεστή τερμάτων 19-8.

Κι όσο για την Ολλανδία, είναι σταθερά φουλ επιθετικογενής από τη στιγμή που την ανέλαβε ο Λουίς φαν Χάαλ. Το 12ο ματς θα είναι το σημερινό σε αυτή την τρίτη θητεία του βετεράνου τεχνικού στον πάγκο των "οράνιε" και στα προηγούμενα 11 οι Ολλανδοί έχουν συνολικά 33-10 τέρματα, ενώ από τα πέντε εκτός έδρας το μόνο που ξέφυγε από το G/G ήταν το 1-0 απέναντι στην αδύναμη Λετονία.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στη League C θα σταθούμε στον 3ο όμιλο και στο Καζακστάν, που αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της τρέχουσας διοργάνωσης. Ακριβώς πριν από την έναρξη των αγώνων του Nations League οι Καζάκοι άλλαξαν προπονητή δίνοντας τα ηνία στον 45χρονο Ρώσο Μαγκόμεντ Αντίεφ και η παρουσία τους είναι πραγματικά εντυπωσιακή, με ρεκόρ 3-1-0 σε αυτά τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια των ομίλων, έχοντας νικήσει δύο φορές τη Σλοβακία, 2-0 το Αζερμπαϊτζάν και φέρνοντας 1-1 με τους Λευκορώσους εκτός έδρας, όπου ακόμη και σε αυτό το ματς δέχθηκαν την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά.

Έτσι, το Καζακστάν είναι πρώτο στον όμιλο με 10 βαθμούς, έναντι 6 των Σλοβάκων και 4 του Αζερμπαϊτζάν, και με μία νίκη σήμερα στο εντός έδρας με τη Λευκορωσία (17:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24) πανηγυρίζει από τώρα την άνοδό του στη League B. Οι Λευκορώσοι είναι ουραγός του ομίλου με 2 βαθμούς, αγνοούν τη νίκη στα τελευταία τους 11 επίσημα ματς (0-2-9), ενώ στα τελευταία πέντε εκτός έδρας μετρούν πέντε ήττες με τέρματα 1-18. Μέχρι και 2.40 φτάνει ο άσος και η επιλογή είναι εύκολη.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Καζακστάν – Λευκορωσία: 1 (απόδοση 2.40) 17:00
  • Πολωνία – Ολλανδία: G/G (απόδοση 1.74) 21:45

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από το Nations League μέχρι τα πρωταθλήματα της Νορβηγίας και της Ιαπωνίας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ