TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ένας άσος φαβορί κι ένα διπλό του 3.75

Ο Μουσά Ντιαμπό της Λεβερκούζεν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ για τα προημιτελικά του Europa League 2022-2023 στο "Λότο Παρκ", Βρυξέλλες | Πέμπτη του Πάσχα 20 Απριλίου 2023
Ο Μουσά Ντιαμπό της Λεβερκούζεν πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ για τα προημιτελικά του Europa League 2022-2023 στο "Λότο Παρκ", Βρυξέλλες | Πέμπτη του Πάσχα 20 Απριλίου 2023 © 2023/GEERT VANDEN WIJNGAERT/AP IMAGES

Με τους πρώτους ημιτελικούς σε Europa και Conference League ολοκληρώνεται αυτή η εβδομάδα των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Στο Europa League και τα δύο ζευγάρια, Γιουβέντους – Σεβίλλη και Ρόμα – Λεβερκούζεν, δείχνουν και είναι αρκετά ισοδύναμα και οριακά. Στο Γιουβέντους – Σεβίλλη το σετ, που θέλει τον άσο στο 1.80 και το διπλό γύρω στο 5.00, μοιάζει σωστό και μάλλον απαγορευτικό για στοίχημα. Η Γιουβέντους, με τη φανέλα της, την κυνικότητά της και φυσικά την έδρα, είναι όντως φαβορί στον πρώτο ημιτελικό, όμως ταυτόχρονα στο 1.80 μάλλον δεν έχει και πολύ νόημα να την εμπιστευτεί κανείς, με δεδομένο ότι η Γιούβε έχει διαχρονικά μια τάση στις οριακές νίκες και απέναντί της είναι η… βασίλισσα του Europa.

Στο Ρόμα – Λεβερκούζεν (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24) ο άσος των Ιταλών είναι γύρω στο 2.00 και το διπλό στο 3.75. Κι εδώ, υπό κανονικές συνθήκες, το σετ μοιάζει χοντρικά σωστό, όμως μάλλον οι συνθήκες δεν είναι ακριβώς κανονικές. Η Ρόμα είναι πολύ ταλαιπωρημένη από τα συνεχόμενα παιχνίδια και τους πολλούς τραυματισμούς που έχουν εξαντλήσει το ρόστερ, ενώ αντίθετα η Λεβερκούζεν δείχνει να μπαίνει σε πολύ καλύτερη κατάσταση σε αυτή τη σειρά των ημιτελικών. Η Λεβερκούζεν έτρεχε ένα σερί 10-4-0 σε όλες τις διοργανώσεις, το οποίο διακόπηκε με την ήττα από την Κολωνία την Παρασκευή, όταν βέβαια ήταν ξεκάθαρο πως οι παίκτες της Μπάγερ σκέφτονταν το ματς στη Ρώμη.

Στο Conference League και στα δύο ζευγάρια υπάρχει καθαρός φαβοριτισμός στην έδρα: Στο 1.35-1.40 ο άσος της Φιορεντίνα με τη Βασιλεία, στο 1.60 ο άσος της Γουέστ Χαμ με την Άλκμααρ. Και φυσικά δεν χρειάζονται πολλές κουβέντες, είναι ξεκάθαρο ότι όντως Φιορεντίνα και Γουέστ Χαμ έχουν τον πρώτο λόγο τόσο για τη νίκη σήμερα όσο και συνολικά για την πρόκριση.

Το 1.35 της Φιορεντίνα βέβαια πρακτικά δεν έχει πολύ νόημα, όταν μιλάμε μάλιστα για ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αλλά το 1.60 της Γουέστ Χαμ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ακόμη και υπερβολικό (22:00 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24). Πέρα από τη διαφορά ειδικού βάρους και ποιότητας των δύο ομάδων, αρκεί να θυμίσουμε ότι η Γουέστ Χαμ φέτος στην Ευρώπη έχει 6/6 μέσα στο Λονδίνο και συνολικά 11/12 νίκες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρόμα – Λεβερκούζεν: 2 (απόδοση 3.75) 22:00
  • Γουέστ Χαμ – Άλκμααρ: 1 (απόδοση 1.60) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ