TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ένα τρίξι και δυο γερμανικοί άσοι

Ο τεχνικός της Ντόρτμουντ, Μάρκο Ρόζε στο παιχνίδι με τη Ρέιντζερς για το Europa League
Ο τεχνικός της Ντόρτμουντ, Μάρκο Ρόζε Ⓒ 2022 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money διαβάζει το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου και παίζει μπάλα σε Γερμανία, Ιταλία και Ισπανία.

Χωρίς Αγγλία τελικά αυτό το Σάββατο μετά τον θάνατο της Ελισάβετ, αλλά με γεμάτο στοιχηματικό πρόγραμμα κατά τα άλλα.

Η φετινή σεζόν, συνολικά, έχει το ιδιαίτερο του χειμερινού Μουντιάλ και του πολύ πιεσμένου προγράμματος. Απανωτές αγωνιστικές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, εμβόλιμες στα πρωταθλήματα, η λογική λέει πως ως τον Νοέμβριο και τη διακοπή για το Μουντιάλ θα υπάρχουν πολλά σκαμπανεβάσματα και θα δούμε παράξενες συμπεριφορές και πιθανόν κάποια τρελά αποτελέσματα.

Προγνωστικά Ισπανία: Με ροτέισον η Ατλέτικο

Η αγωνιστική του Σαββάτου είναι σάντουιτς ανάμεσα στις δύο πρώτες αγωνιστικές των Champions, Europa και Conference League και πάνω σε αυτή τη λογική, κι αν έχεις διάθεση για λίγο παραπάνω ρίσκο, υπάρχουν ματς που το σηκώνουν. Στο Ατλέτικο – Θέλτα (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24), για παράδειγμα, ο Σιμεόνε στην Ατλέτικο ετοιμάζει γερό ροτέισον, καθώς η εβδομάδα που έρχεται έχει Λεβερκούζεν την Τρίτη και Ρεάλ στο μεγάλο ντέρμπι της Μαδρίτης την Κυριακή.

Δεν είναι βέβαια εύκολο, και η Θέλτα δεν έχει καλή παράδοση στη Μαδρίτη, όμως από δύο νίκες έρχονται οι Γαλιθιάνοι, έχουν ψυχολογία και το διπλό είναι σε επίπεδα (άνω του 5,00) που το ρίσκο μοιάζει μικρό.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Προγνωστικά Ιταλία: Υπό πίεση ο Ιντσάγκι

Στο ίδιο μήκος κύματος, στην Ιταλία η Ίντερ παίζει εντός έδρας με την Τορίνο (19:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Μια Ίντερ που έχασε καθαρά από την Μπάγερν στην πρεμιέρα του Champions League, δείχνοντας ότι η ποιοτική διαφορά είναι μεγάλη, έχει κάνει κακό ξεκίνημα στη Serie A, μετρώντας ήδη δύο ήττες στα δύο μεγάλα ματς από Λάτσιο και Μίλαν, και ο Σιμόνε Ιντσάγκι στον πάγκο έχει αρχίσει και νιώθει πραγματική πίεση.

Η Τορίνο, παραδοσιακά, το έχει ένα κομπλεξάκι με τους μεγάλους, όμως το ξεκίνημά της δεν είναι καθόλου κακό (10 πόντοι σε 5 αγωνιστικές, έναν παραπάνω από την Ίντερ), έχει καλή ψυχολογία και ψάχνει τα μεγάλα αποτελέσματα για να εδραιώσει το στάτους της. Και βέβαια μιλάμε για ένα διπλό πάνω από 6,00, ή στο 5,00 το DNB.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Γερμανία: Έχει ψωμάκι η αγωνιστική

Το πρωτάθλημα πάντως με την πιο ενδιαφέρουσα αγωνιστική σήμερα είναι μάλλον η Bundesliga. Μια περίπτωση κόντρας, για να σε συνεχίσουμε στο ίδιο μήκος κύματος, είναι στο Χέρτα – Λεβερκούζεν (16:30 Novasports 2HD, Live από το SPORT24), όπου το διπλό δίνεται σε τιμές φαβορί κάτω του 2,00 όταν η Λεβερκούζεν έχει ρεκόρ 1-0-4, προέρχεται από ήττα και στην πρεμιέρα του Champions League (1-0 από την Κλαμπ Μπριζ) και την Τρίτη υποδέχεται την Ατλέτικο. Η Χέρτα, εντάξει, δεν είναι κάτι το φοβερό, όμως έχει ψυχολογία από την πρώτη της νίκη (2-0 στο Άουγκσμπουργκ) και στα τρία τελευταία εντός με τη Λεβερκούζεν μετρά δύο νίκες και μία ισοπαλία.

Άλλες δύο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις από την Bundesliga είναι οι άσοι στο Λειψία – Ντόρτμουντ (16:30 Novasports 5HD, Live από το SPORT24) και στο Σάλκε – Μπόχουμ, γύρω στο 2,40 η Λειψία, στο 2,00 η Σάλκε. Η Λειψία έχει κάνει δραματικό ξεκίνημα στη χρονιά, με αποκορύφωμα τις δύο συνεχόμενες τεσσάρες, πρώτα από την Άιντραχτ στην Bundesliga και στη συνέχεια από τη Σαχτάρ στο Champions League.

H βαριά ήττα της Τρίτης ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, καθώς η διοίκηση απέλυσε άμεσα τον Ντομένικο Τεντέσκο και προσέλαβε χωρίς χρονοτριβή στη θέση του τον Μάρκο Ρόζε. Η Λειψία προφανώς είναι πολύ πιο ποιοτική από ό,τι έδειξε σε αυτά τα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς και είναι λογικό να περιμένουμε την αντίδρασή της μετά την αλλαγή προπονητή. Ειδικά μάλιστα αφού η συγκυρία τα φέρνει έτσι ώστε η πρεμιέρα του Ρόζε να γίνεται κόντρα στην Ντόρτμουντ, που μέχρι το καλοκαίρι ήταν στον πάγκο της αλλά η διοίκηση των κιτρινόμαυρων τον άδειασε άκομψα και τώρα αντιμετωπίζει για πρώτη φορά την πρώην ομάδα του.

Όσο για το Σάλκε – Μπόχουμ (19:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24), εδώ τα πράγματα είναι απλά. Πέντε ήττες σε πέντε ματς μετρά η Μπόχουμ, που παραμένει χωρίς βαθμό στον πάτο της βαθμολογίας. Η κατάσταση γενικά δεν φαίνεται να είναι πολύ καλή στα αποδυτήρια της Μπόχουμ και ο Τόμας Ράις, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, θα αποτελέσει παρελθόν σε περίπτωση νέας ήττας τώρα. Η Σάλκε δεν τα πάει πολύ καλύτερα (0-3-2), αλλά προέρχεται από θετικό 1-1 στη Στουτγάρδη και έχει σημαδέψει το ματς για την πρώτη νίκη της σεζόν. Που θα αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη σημασία ψυχολογικά, καθώς στην επόμενη αγωνιστική έχουμε το μεγάλο ντέρμπι μίσους Ντόρτμουντ – Σάλκε.

Πολλά ματς σού μαζέψαμε σήμερα και τώρα είναι το πιο δύσκολο κομμάτι στο στοίχημα: ποια και πώς παίζεις. Μια εύκολη και απλή ιδέα, χωρίς πολλή σκέψη, είναι δυάδα οι δύο άσοι φαβορί της Bundesliga (Λειψία και Σάλκε), που δίνουν απόδοση 5,00, και τα υπόλοιπα τρία σε ένα τρίξι. Αλλά αυτή η δύσκολη διαδικασία της τελικής απόφασης είναι ταυτόχρονα και η πιο γοητευτική στο στοίχημα, οπότε μην την αφήνεις στα χέρια άλλων, όσο κι αν τους εκτιμάς κι αν τους εμπιστεύεσαι. Πάρε τις ιδέες και τα ερεθίσματα, φτιάξε έναν καφέ, ξανακοίταξέ τα και μόνος σου, κόψε ό,τι δεν σου κάνει, κάνε τα μαγειρέματά σου και καλό παιχνίδι!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λειψία – Ντόρτμουντ: 1 (απόδοση 2.45) 16:30
  • Χέρτα - Λεβερκούζεν: 1 (απόδοση 3.70), 16:30
  • Ίντερ – Τορίνο: 2 DNB (απόδοση 5.00) 19:00
  • Σάλκε – Μπόχουμ: 1 (απόδοση 2.05) 19:30
  • Ατλέτικο Μ. – Θέλτα: 2 DNB (απόδοση 3.75) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από τη Γερμανία και την Ισπανία μέχρι τα πρωταθλήματα της Νορβηγίας και της Ιαπωνίας, αλλά και στήλες για το EuroBasket, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ