TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ένα και να καίει

Ο Σαμ Αλαρντάις στον πάγκο της Λιντς, στην αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι
Ο Σαμ Αλαρντάις στον πάγκο της Λιντς, στην αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι @2023 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ένα και να καίει από το Total Betting του Match Money στο κυριακάτικο πρόγραμμα.

Μετά τα χθεσινά παιχνίδια στην Premier League τα πράγματα είναι πια ξεκάθαρα στη μάχη του υποβιβασμού. Η Λιντς είναι 18η, στους 31 βαθμούς και με δύο ματς να παίξει, η Έβερτον 17η, στους 33 και με ένα ματς, με την Μπόρνμουθ εντός έδρας τελευταία αγωνιστική. Η Έβερτον λογικά θα το πάρει το ματς με την αδιάφορη Μπόρνμουθ, οπότε για τη Λιντς τα κουκιά είναι μετρημένα: νίκη τώρα στο Λονδίνο με τη Γουέστ Χαμ (15:30 Novasports Premier League, Live από το SPORT24), νίκη και με την Τότεναμ στο φινάλε στο Έλαντ Ρόουντ, διαφορετικά… χαιρετίσματα στην Championship.

Τη Λιντς, αν την κρίνεις συνολικά όλη τη χρονιά, της αξίζει να πέσει. Αλλά ίσως η διοίκησή της να έκανε τη σωστή κίνηση ώστε και στο παραένα, όταν προσέλαβε πριν από μερικές εβδομάδες τον Σαμ Αλαρντάις σε αποστολή αυτοκτονίας του. Στο πρώτο του ματς, η Λιντς έπαιζε στο Μάντσεστερ με τη Σίτι, και ο Αλαρντάις φυσικά δεν μπορούσε να κάνει πολλά, χάνοντας τελικά με 2-1. Τα έδειξε πάντως τα θετικά σημάδια, και τα έδειξε και στο επόμενο, που ήταν ξανά πολύ δύσκολο, με τη Νιούκαστλ εντός έδρας, παίρνοντας το 2-2 και χάνοντας τη νίκη για ένα χαμένο πέναλτι του Μπάμφορντ.

Η Γουέστ Χαμ, υπό κανονικές συνθήκες, δεν είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος, αλλά o Αλαρντάις και η Λιντς έχουν την τύχη να την πετυχαίνουν βαθμολογικά τελείως αδιάφορη και τρεις μέρες μετά τον επαναληπτικό ημιτελικό στο Άλκμααρ και την πρόκριση στον τελικό του Conference. Αν δεν μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τη συγκυρία, ε, ας πέσουν….

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουέστ Χαμ – Λιντς: 2 (απόδοση 2.60) 15:30

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ