TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ένα και να καίει στο 1.93

Μπάλες σε δίχτυα σε ματς της MLS στην αναμέτρηση Όστιν - Λος Άντζελες Γκάλαξι
Μπάλες σε δίχτυα ©2021 MICHAEL THOMAS/ASSOCIATED PRESS

To Match Money ακτινογραφεί το σημερινό πρόγραμμα της Παρασκευής και καταλήγει σε έναν δυνατό άσο από το πρωτάθλημα του Βελγίου.

Φτωχό το πρόγραμμα της Παρασκευής με λίγα παιχνίδια στο πρόγραμμα. Ξεχωρίζει πάντως το Λέουβεν – Οστάνδη από τη βελγική Jupiler Pro League (21:45 Live από το SPORT24)

Η Λέουβεν είναι σε φάση ανάκαμψης και ήδη έχει συμπληρώσει πέντε ματς χωρίς ήττα. Με τέσσερις ισοπαλίες βέβαια, αλλά, πέρα από το ότι το πρόγραμμα ήταν ζόρικο (οι τρεις από τις τέσσερις ισοπαλίες της ήταν με Κλαμπ Μπριζ, Σταντάρ Λιέγης και Άντερλεχτ), οι εμφανίσεις της δικαιούνταν περισσότερα πράγματα.

Για παράδειγμα, την περασμένη αγωνιστική έφυγε με το 2-2 από τις Βρυξέλλες κόντρα στην Άντερλεχτ, σε ματς που στα xGoals "νίκησε" 2,58-1,83 και που ισοφαρίστηκε στο 94’, ενώ η ίδια έχασε πέναλτι για το 2-3 στο 97’!

Αντίθετα, η Οστάνδη είναι σε περίοδο κάμψης, αφού μετά το συμπαθητικό ξεκίνημα μετρά πλέον δύο σερί ήττες, 1-0 από την Κορτράικ και 2-4 από τη Μαλίν. Το ακόμη χειρότερο είναι ότι πάει στο σημερινό ματς με σοβαρότατες απουσίες, μεταξύ αυτών και του τιμωρημένου φορ και πρώτου της σκόρερ Γκουεγιέ, που έχει σκοράρει τα 9 από τα 18 γκολ της στο πρωτάθλημα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λέουβεν – Οστάνδη: 1 (απόδοση 1.93), 21:45

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ