TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ένα και… ευρωλιγκάτο

Ο Μάριους Γκριγκόνις με την φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Ο Μάριους Γκριγκόνις με την φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας PHOTO CREDITS: CSKABASKET.COM

To Match Money διαβάζει το πρόγραμμα της Παρασκευής και παίζει στη EuroLeague.

Προς… EuroLeague μεριά φαίνεται ότι υπάρχει στοιχηματικό ενδιαφέρον στο αποψινό πρόγραμμα. Αναβλήθηκε το ματς του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι, έχουν απομείνει δύο παιχνίδι. Τα ΤΣΣΚΑ – Βιλερμπάν και το Ρεάλ – Μπασκόνια και εμείς θα σταθούμε στο πρώτο, στην αναμέτρηση της Μόσχας (19:00 Novasports 4HD, Live από το SPORT24).

ΤΣΚΚΑ - Βιλερμπάν: Προγνωστικά EuroLeague

Η ΤΣΣΚΑ προέρχεται από το εμφατικό 98-74 στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού την Τετάρτη, σε ένα παιχνίδι που φάνηκε ότι δεν επηρεάστηκε από την αγωνιστική αποχή 20 ημερών σε επίπεδο EuroLeague.

Από την άλλη, η Βιλερμπάν έρχεται επίσης από πολύ μεγάλη απραξία στη διοργάνωση, έχει να παίξει πάνω από 20 μέρες στο τοπ επίπεδο. Η γαλλική ομάδα χτυπήθηκε από την covid-19 το προηγούμενο διάστημα και μπορεί οι περισσότεροι παίκτες που νόσησαν να βρίσκονται στη διάθεση του Τι Τζέι Πάρκερ, όμως τα κατάλοιπα που έχει αφήσει ο κορονοϊός και οι πολλές μέρες μακριά από τις προπονήσεις θα είναι δύσκολο να μην φανερωθούν σήμερα.

Εκτός των προβλημάτων από τον κορονοϊό, η Βιλερμπάν έχει να διαχειριστεί και τις απουσίες του καθοριστικού Ντέιβιντ Λάιτι πρωτίστως, αλλά και των Γουίλιαμ Χάουαρντ, Βίκτορ Γουεμπανιάμα και Ρέιμαρ Μόργκαν. Η ΤΣΣΚΑ έτσι κι αλλιώς είναι κλάσεις ποιοτικότερη από τη Βιλερμπάν και έχει την ευκαιρία μετά το ματς στο ΟΑΚΑ να χτίσει θετικό μομέντουμ. Άλλωστε, πρόκειται για ομάδα που δεν πατάει φρένο όταν ο αντίπαλος βρίσκεται στα σχοινιά και μπορεί να υπερκαλύψει απόψε τη διαφορά των 12,5 πόντων.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΤΣΣΚΑ – Βιλερμπάν: 1 –12,5 (απόδοση 1.87), 19:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ