TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ένα φαβορί και δύο αουτσάιντερ

Ο Βουτ Βέγκχορστ με τη φανέλα της Ολλανδίας κόντρα στην Αργεντινή στον προημιτελικό του Μουντιάλ | 10 Δεκεμβρίου 2022
Ο Βουτ Βέγκχορστ με τη φανέλα της Ολλανδίας κόντρα στην Αργεντινή στον προημιτελικό του Μουντιάλ | 10 Δεκεμβρίου 2022 @2023 RICARDO MAZALAN/AP IMAGES

Ένα φαβορί και δύο αουτσάιντερ επιλέγει το Total Betting του Match Money από το κυριακάτικο πρόγραμμα των εθνικών ομάδων.

Ιρλανδία – Ολλανδία (21:45 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Οι Ιρλανδοί είναι ξεκάθαρο πως δεν βρίσκονται σε καλό φεγγάρι όσον αφορά την εθνική τους. Τρεις ήττες στα ματς του ομίλου, με μοναδική επιτυχία επί του Γιβραλτάρ. Πάντα οι Ιρλανδοί δίνουν το 100% όταν φοράνε την πράσινη φανέλα, όμως η πραγματικότητα είναι ότι πως η φουρνιά που διαθέτουν αυτή την περίοδο είναι χαμηλού επιπέδου. Και την κατάσταση βέβαια δεν βοηθούν τα αρκετά προβλήματα απουσιών, με πρώτο και καλύτερο το νέο σούπερ ταλέντο της Μπράιτον, τον Έβαν Φέργκιουσον, που είναι τραυματίας. Οι Ολλανδοί έδειξαν πολύ κεφάτοι στο ματς με την Εθνική μας, ποιοτικά δεν συγκρίνονται με τους Ιρλανδούς και το 1.60 του διπλού είναι δικαιολογημένο.

Αλβανία – Πολωνία (21:45 Novasports 4HD, Live από το SPORT24). Οι Αλβανοί βρίσκονται σε κατάσταση παροξυσμού με την εθνική τους ομάδα, που δείχνει ικανή να πάρει την πρόκριση για τα τελικά. Η Αλβανία έρχεται από το θετικότατο 1-1 στην Τσεχία και ξέρει ότι όλα τα λεφτά είναι το ματς με την Πολωνία. Μια Πολωνία στην οποία φαίνεται ότι η εποχή Φερνάντο Σάντος δεν τραβάει. Την Πέμπτη οι Πολωνοί αποδοκιμάστηκαν άσχημα από τον κόσμο τους, καθώς τους βγήκε η ψυχή για να κερδίσουν τελικά 2-0 τα Νησιά Φερόε, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 73’ με πέναλτι. Κατάμεστη και φανατισμένη η Air Albania και ο άσος σε τιμές που αγγίζουν το 3.40 είναι υψηλός.

Καζακστάν – Β. Ιρλανδία (16:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Το Καζακστάν έρχεται από το απογοητευτικό 0-1 από τη Φινλανδία, όμως η συνολική του εικόνα στον όμιλο παραμένει εξαιρετική. Όπως παραμένουν ζωντανές και οι ελπίδες του για πρόκριση. 1η με 12 βαθμούς η Φινλανδία, στη 2η θέση Δανία και Σλοβενία με 10 και 4ο το Καζακστάν με 9. Αντίθετα, για τους Βορειοϊρλανδούς δεν υπάρχει πια καμιά ελπίδα, καθώς μετράνε ρεκόρ 1-0-4, με τη μοναδική τους νίκη επί του Σαν Μαρίνο.

Το Καζακστάν τους τελευταίους 15 μήνες μετρά 4-0-2 ρεκόρ στην έδρα του, έχοντας νικήσει Δανία, Σλοβακία, Λευκορωσία και Σαν Μαρίνο, ενώ οι ήττες του είναι από τη Σλοβενία και η τελευταία από τους Φινλανδούς. Την ώρα που οι Βορειοϊρλανδοί έχουν στο ίδιο διάστημα εκτός έδρας ρεκόρ 1-1-4, με τη νίκη επί του Σαν Μαρίνο, την ισοπαλία στην Κύπρο και τις ήττες από Κόσοβο, Ελλάδα, Δανία, Σλοβενία. Και με αυτά τα δεδομένα, και κυρίως από τη στιγμή που μιλάμε για ματς με μονόπατο βαθμολογικό ενδιαφέρον, το να είναι ο άσος καθαρό αουτσάιντερ δεν μοιάζει και τόσο λογικό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Καζακστάν – Β. Ιρλανδία: 1 (απόδοση 3.05) 16:00
  • Αλβανία – Πολωνία: 1 DNB (απόδοση 2.35) 21:45
  • Ιρλανδία – Ολλανδία: 2 (απόδοση 1.60) 21:45

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ