TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Εμφανής η εξέλιξη της Γεωργίας

Ο Κβαρατσχέλια πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε με την εθνική Γεωργίας
Ο Κβαρατσχέλια πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε με την εθνική Γεωργίας @ 2021 ZURAB TSERTSVADZE / AP IMAGES

Στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωσή τους οι προκριματικοί όμιλοι του Euro και το Total Betting του Match Money επιλέγει από το πρόγραμμα της Πέμπτης να ποντάρει στο Γεωργία – Σκωτία για τον 1ο όμιλο.

Βαθμολογικά, το παιχνίδι είναι αδιάφορο, αφού στον 1ο όμιλο τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει και τα δύο εισιτήρια τα παίρνουν η Ισπανία και η Σκωτία. Για τους Σκωτσέζους η πρόκριση, ειδικά μάλιστα εξασφαλίζοντάς τη δύο αγωνιστικές πριν το τέλος, αποτελεί μεγάλη επιτυχία, αλλά ταυτόχρονα δεν σημαίνει ότι έφτασαν ξαφνικά στο σημείο να δίνονται ελαφρά την καρδία φαβορί σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Οι Σκωτσέζοι έχουν ένα δύσκολο ταξίδι μπροστά τους στην Τιφλίδα, έχουν πολλές σημαντικές απουσίες (Ρόμπερτσον, Τίρνι, Χίκι, Άνταμς κτλ.), η πλειοψηφία των διεθνών αγωνίζεται προφανώς στα επίπονα βρετανικά πρωταθλήματα και, σε ένα αδιάφορο ματς όπου ο στόχος έχει ήδη επιτευχθεί, δεν είναι παράλογο να υπάρξει μια μικρή χαλάρωση.

Και για τη Γεωργία βέβαια το ματς είναι βαθμολογικά αδιάφορο, όμως τα εντός έδρας αυτών των μικρών "ανατολικών" εθνικών απέναντι σε παραδοσιακά ονόματα της Δυτικής Ευρώπης αποτελούν πάντα μια πρόκληση και ταυτόχρονα μια ευκαιρία για νίκες γοήτρου και βήματα προόδου. Η Γεωργία δεν τα κατάφερε στα προκριματικά, όμως συνολικά είναι σε καλή εποχή, έχοντας την τύχη να διαθέτει στις τάξεις της έναν σταρ του επιπέδου του Κβαρατσκέλια. Η μεγάλη επιτυχία της Γεωργίας μπορεί να μην ήρθε σε αυτά τα προκριματικά, όμως η εξέλιξη και η άνοδός της είναι εμφανείς στο Nations League, όπου ανέβηκε από το D Group στο B και θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στο Euro μέσω των πλέι οφ.

Το 3.50 αγγίζει ο άσος της Γεωργίας και για τις συνθήκες του παιχνιδιού μοιάζει αρκετά μεγάλη τιμή. Και μπορούμε βέβαια και εύκολα να πάρουμε μαζί μας και την κάλυψη του Χ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γεωργία – Σκωτία: 1 DNB (απόδοση 2.40) 19:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ