TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Εκπληρώνει το απωθημένο της στο 2.40

Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει γκολ κόντρα στη Ρεάλ
Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει γκολ κόντρα στη Ρεάλ © 2023 JON SUPER/AP IMAGES

Το Match Money αναλύει τα δεδομένα του μεγάλου τελικού του Champions League και ποντάρει σε ένα συνδυαστικό στοίχημα απόδοσης 2.40.

Ουσιαστικά η ποδοσφαιρική σεζόν ολοκληρώνεται απόψε με την ανάδειξη του πρωταθλητή Ευρώπης. Όλα βλέμματα θα είναι ασφαλώς στραμμένα στην Κωνσταντινούπολη, εκεί όπου η Μάντσεστερ Σίτι και η Ιντερ θα μονομαχήσουν με έπαθλο το τρόπαιο του Champions League (22:00 Cosmote 1HD/MEGA, Live από το SPORT24).

Κατά γενική ομολογία, η Σίτι φέτος είναι η κορυφαία ομάδα του πλανήτη και δικαίως βρίσκεται μία νίκη μακριά από ένα ιστορικό αν μη τι άλλο επίτευγμα. Κατέκτησε την Premier League για πέμπτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια. Το Σάββατο κέρδισε πειστικότατα τη συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ στον πρώτο ιστορικά τελικό κυπέλλου μεταξύ των δύο μεγάλων ομάδων του Μάντσεστερ. Και απόψε βρίσκεται αντιμέτωπη με το μεγάλο της και διαχρονικό απωθημένο.

Αν καταφέρει να κερδίσει την Ιντερ, θα αναδειχθεί για πρώτη φορά πρωταθλήτρια Ευρώπης και παράλληλα θα γίνει η πρώτη αγγλική ομάδα που κάνει το τρεμπλ μετά από εκείνο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το 1999, επί Σερ Άλεξ.

Επίσης, ο Πεπ θα βάλει τέλος στην προσωπική... ξηρασία, σηκώνοντας το δισκοπότηρο για πρώτη φορά μετά το 2011, όταν ακόμη ήταν τεχνικός της Μπαρτσελόνα.

Στον αντίποδα, η Ιντερ είχε κάνει το τρεμπλ με τον Ζοσέ Μουρίνιο το 2010, έκτοτε όμως δεν έφτασε ποτέ ξανά σε τελικό Champions League. Ο αποψινός θα είναι ο πρώτος της μετά από 13 χρόνια.

Οι νερατζούρι εντελώς αθόρυβα, κατάφεραν να αποκλείσουν στην πορεία τους τις Πόρτο, Μπενφίκα και Μίλαν και ξεπέρασαν κατά πολύ τις αρχικές προσδοκίες. Φυσικά, σε σύγκριση με τη Σίτι, η Ιντερ υπερέχει σε βάρος φανέλας, δεδομένου ότι στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε 9 ευρωπαϊκούς τελικούς, έχοντας στην τροπαιοθήκη της έξι τρόπαια.

Επίσης, είναι πολύ σημαντικό ότι η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι κατεβαίνει στον τελικό, διανύοντας την καλύτερή της φόρμα μέσα στη σεζόν με 11 νίκες στα τελευταία 12 ματς.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η φετινή Σίτι πάντως, μοιάζει πραγματικά αχτύπητη. Είναι ενδεικτικό ότι από τα μέσα Φεβρουαρίου και μετά, σε 27 επίσημα ματς, γνώρισε μόνο μία ήττα και αυτή από την Μπρέντφορντ στην τελευταία αγωνιστική της Premier League, όταν όλα πια είχαν κριθεί.

Δεν υπάρχει κανένας που να διαφωνεί ότι οι "πολίτες" αξίζουν περισσότερο από ποτέ να αναδειχθούν πρωταθλητές Ευρώπης, έχοντας συντρίψει στο διάβα τους την Μπάγερν και τη Ρεάλ, για να φτάσουν μέχρι τον τελικό.

Παρότι λοιπόν μιλάμε για τελικό, τα 1.50 του άσου δεν προκαλούν καμία έκπληξη, καθώς όντως η πιθανότητα να κατακτήσει τον τίτλο η Σίτι πλησιάζει το 70%. Στη λογική ότι η Ιντερ αναγκαστικά θα παίξει πίσω από την μπάλα και θα αμυνθεί στο μισό γήπεδο απέναντι σε έναν αντίπαλο, που κατά μέσο όρο έχει σχεδόν 60% ποσοστό κατοχής σε κάθε ευρωπαϊκό ματς, μπορούμε να πάμε στο συνδυαστικό άσος και No/Goal σε απόδοση 2.40. Άλλωστε, η Σίτι σε 12 παιχνίδια φέτος Champions League, έχει κρατήσει επτά φορές το μηδέν.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Σίτι – Ιντερ: 1 & Νο/Goal (απόδοση 2.40)

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ