TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δύο στοιχήματα στο 2.00+

Η μπάλα του Europa Conference League
Η μπάλα του Europa Conference League © 2022 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Ημέρα επαναληπτικών Conference League η σημερινή, δύσκολα, όπως καταλαβαίνεις, τα πράγματα, με λίγη καλή διάθεση πάντως προκύπτει μια ενδιαφέρουσα δυάδα.

Σάντα Κόλομα – Πένιμποντ. Το πρώτο παιχνίδι στην Ουαλία έληξε 1-1, όμως σε γενικές γραμμές η Σάντα Κόλομα έδειξε πιο ποιοτική και σε καλύτερη κατάσταση από τους Ουαλούς (1,30-1,65 xGoals). Η Σάντα Κόλομα είναι, για τα δεδομένα και τα κυβικά μιας ομάδας της Ανδόρα, αρκετά έμπερη στην Ευρώπη, καθώς συμμετέχει κάθε χρονιά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αντίθετα, για την Πένιμποντ η φετινή είναι η παρθενική της συμμετοχή στην Ευρώπη. Οι καιρικές συνθήκες είναι προφανώς υπέρ της Σάντα Κόλομα και ο άσος στο 2,15… τρώγεται.

Μιλσάμι – Πανεβέζις. 2-2 το πρώτο ματς στη Λιθουανία και προφανώς η ρεβάνς σήμερα στη Μολδαβία είναι ανοιχτή. Το 2-2 πάντως μπορεί να χαρακτηριστεί και μαγική εικόνα, 3,39-1,77 τα xGoals υπέρ της Πανεβέζις, που προηγήθηκε 2-0 αλλά κάπου χαλάρωσε και χωρίς να το καταλάβει έχασε το προβάδισμά της. Η Πανεβέζις είναι η καλύτερη ομάδα της Λιθουανίας και βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματός της, το οποίο βρίσκεται στα μισά του, τρέχοντας σερί έξι νικών χωρίς να δεχθεί γκολ (11-0 τέρματα).

Προγνωστικά στοιχήματος

Αντίθετα, το πρωτάθλημα της Μολδαβίας δεν έχει ξεκινήσει ακόμη (έναρξη 5/8) και η Μιλσάμι σαφώς και υπολείπεται σε αγωνιστικό ρυθμό. Δεν τους πιάνουμε βέβαια… κότσους τους μπουκ, καθώς το διπλό δίνεται σε αποδόσεις φαβορί, αλλά σε κάθε περίπτωση το 2,30 είναι μια τίμια απόδοση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σάντα Κόλομα – Πένιμποντ: 1 (απόδοση 2,15) 18:00
  • Μιλσάμι – Πανεβέζις: 2 (απόδοση 2,30) 19:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ