TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δύο ελληνικά φαβορί και η Παρί

Ο Κιλιάν Εμπαπέ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ © 2023 AURELIEN MORISSARD/AP IMAGES

Με μια τριάδα φαβορί το Total Betting του Match Money στο πρόγραμμα της Κυριακής.

Άρης – Παναιτωλικός (17:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Η αλλαγή προπονητή στον Άρη ήταν επιβεβλημένη και ο Μάντζιος, που ξέρει φυσικά πολύ καλά τα κατατόπια, βοήθησε αμέσως ώστε να αναστρέψει το κλίμα. Το 0-0 στην Τούμπα ήταν φυσικά θετικό αποτέλεσμα και ο Άρης, κόντρα στην πιθανόν χειρότερη ομάδα αυτών των πρώτων αγωνιστικών της Stoiximan Super League, μπορεί να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Απόλυτα φυσιολογικές οι τιμές του άσου στο 1.45-1.50

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ (20:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Η διαχείριση των ευρωπαϊκών αγώνων της Πέμπτης δεν θα είναι εύκολη για καμιά ελληνική ομάδα. Ο ΠΑΟΚ πάντως έχει λύσεις για ροτέισον, έχει καλή ψυχολογία και μετά τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα με ΟΦΗ και Άρη δεν έχει περιθώρια για νέα γκέλα. Και πετυχαίνει μάλιστα τα Γιάννινα σε μια στιγμή που έχουν πολλές και σημαντικές απουσίες. Στο 1.60 το διπλό.

Παρί – Μαρσέιγ (21:45 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Η Παρί δείχνει ξεκάθαρα ότι φέτος, με τον Λουίς Ενρίκε στον πάγκο, έχει στόχο να γίνει ομάδα και όχι απλώς ένας περιφερόμενος θίασος αστέρων. Η εμφάνισή της με την Ντόρτμουντ ήταν απόλυτα πειστική και ο ρόλος του καθαρού φαβορί στο γαλλικό κλάσικο απόλυτα δικαιολογημένος. Ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που η Μαρσέιγ είναι εν μέσω κρίσης, χωρίς προπονητή και με δύο μέρες λιγότερης ξεκούρασης, έχοντας παίξει Πέμπτη στο Αμστερνταμ με τον Άγιαξ ενώ η Παρί την Τρίτη και μάλιστα εντός έδρας. Στο 1.60 ο άσος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άρης – Παναιτωλικός: 1 (απόδοση 1.45) 17:30
  • Γιάννινα – ΠΑΟΚ: 2 (απόδοση 1.60) 20:30
  • Παρί – Μαρσέιγ: 1 (απόδοση 1.60) 21:45

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ