TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα του 5.50

Ο Μοσταφά Μοχάμεντ της Ναντ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μονακό για τη Ligue 1 2022-2023 στο "Μποζουάρ", Ναντ | Κυριακή 9 Απριλίου 2023
Ο Μοσταφά Μοχάμεντ της Ναντ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μονακό για τη Ligue 1 2022-2023 στο "Μποζουάρ", Ναντ | Κυριακή 9 Απριλίου 2023 © 2023/JEREMIAS GONZALEZ/AP IMAGES

Οι μάχες της παραμονής είναι αυτές που κυριαρχούν και στο σημερινό πρόγραμμα. Και το Total Betting του Match Money ξεχωρίζει μια δυάδα από Γαλλία και Ισπανία ομάδων που παλεύουν για τη σωτηρία.

Τουλούζ – Ναντ (16:00 Live από το SPORT24). Η φετινή Ναντ δεν είναι προφανώς ομάδα υποβιβασμού, αλλά η σεζόν της μπλέχτηκε άσχημα και λόγω της πορείας της στο Europa και αυτή τη στιγμή είναι εντός ζώνης και στο -2 από τη σωτηρία. Η διοίκηση, βλέποντας ότι τα πράγματα έχουν εξελιχθεί πολύ άσχημα, προχώρησε στο κλασικό ηλεκτροσόκ απολύοντας τον Κομπουαρέ και δίνοντας τα ηνία σε δύο ανθρώπους του συλλόγου και ποντάροντας στη συσπείρωση ενόψει των τεσσάρων τελευταίων αγωνιστικών.

Η Τουλούζ είναι ουσιαστικά αδιάφορη, αφού είναι στη 13η θέση και 10 πόντους πάνω από τη Ναντ, και βέβαια σε πολύ χαλαρή φάση, αφού πριν δεκαπέντε μέρες κατέκτησε το κύπελλο για πρώτη φορά στην ιστορία της και βγήκε στην Ευρώπη. Και το πικάντικο βέβαια είναι ότι η Τουλούζ νίκησε στον τελικό του κυπέλλου τη Ναντ με το εκκωφαντικό 5-1. Ίσως για αυτό το διπλό να είναι τόσο ψηλά (3.40), αλλά τώρα οι συνθήκες και τα κίνητρα είναι τελείως διαφορετικά.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Βαγιαδολίδ – Σεβίλλη (19:30 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Μάχη για την παραμονή δίνει η Βαγιαδολίδ, που είναι αυτή τη στιγμή μόλις στο +1 από τη σωτηρία, ενώ η Σεβίλλη είναι στο -4 από την 7η θέση, που δίνει εισιτήριο για το Conference. Είναι ποδοσφαιρικό κλισέ, αλλά ισχύει απόλυτα: Το κίνητρο της παραμονής είναι πολύ ισχυρότερο από το κίνητρο του Conference ή και του Europa. Ειδικά μάλιστα όταν το κυνήγι της Σεβίλλης είναι και λίγο θολό, αφού από πάνω της είναι τέσσερις ομάδες και πρέπει να τις περάσει όλες. Και ακόμη πιο ειδικά όμως από τη στιγμή που για τη Σεβίλλη το σημαντικό δεν είναι βέβαια αυτή τη στιγμή το πρωτάθλημα, αλλά ο μεγάλος επαναληπτικός ημιτελικός με τη Γιουβέντους, με την πρόκριση να είναι ορθάνοιχτη μετά το 1-1 της Πέμπτης στο Τορίνο. Η Σεβίλλη είναι λογικό να κάνει αλλαγές και το 2.30 του άσου φαντάζει αν μη τι άλλο τίμιο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τουλούζ – Ναντ: 2 DNB (απόδοση 2.40) 16:00
  • Βαγιαδολίδ – Σεβίλλη: 1 (απόδοση 2.30) 19:30

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ