TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα στο 5.00

Το σήμα του Europa Conference League
Το σήμα του Europa Conference League © 2021/EMRAH GUREL/AP IMAGES

Δύο επιλογές από το σημερινό πρόγραμμα των πλέι οφ του Europa και του Conference League για το Total Betting του Match Money.

Ντνίπρο – Σπάρτακ Τρνάβα (21:00 Live από το SPORT24). Οι Σλοβάκοι την πάτησαν στο πρώτο ματς στην έδρα τους και έμειναν στο 1-1. Έπαιζαν απέναντι σε δέκα από το 5’, είχαν την πλήρη υπεροχή (οι τελικές ήταν 18-3 και τα xGoals 2,50-0,95), αλλά τελικά δέχθηκαν την ισοφάριση με πέναλτι. Πάντως είναι πιο ποιοτική ομάδα από την Ντνίπρο, ο επαναληπτικός δεν γίνεται απλώς σε ουδέτερο αλλά επί σλοβακικού εδάφους, στο Κόζιτσε, και με το διπλό στο 2.50+ έχει νόημα να κυνηγήσουμε τις πιθανότητές της.

Αμπερντίν – Χάκεν (21:45 Live από το SPORT24). Το πρώτο παιχνίδι στη Σουηδία ήταν από τα πλέον ευχάριστα για τον ουδέτερο θεατή. 2-2 το τελικό σκορ, με 18-16 τελικές και 2,25-2,43 xGoals. Η πρόκριση βέβαια παραμένει ορθάνοιχτη και στη Σκωτία θα γίνει μάχη, αλλά όποιος και να προκριθεί τελικά το λογικό είναι να περιμένουμε ξανά ένα ανοιχτό παιχνίδι. Η Αμπερντίν έρχεται από τέσσερα σερί G/G & Over 2,5 σε όλες τις διοργανώσεις, η Χάκεν από τρία, ενώ οι Σουηδοί έχουν την καλύτερη επίθεση στη χώρα τους, με 52 γκολ σε 21 αγωνιστικές.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντνίπρο – Σπάρτακ Τρνάβα: 2 (απόδοση 2.55) 21:00
  • Αμπερντίν – Χάκεν: G/G & Over 2,5 (απόδοση 1.96) 21:45

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ