TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα με κάλυψη στο 2.66

Ο Λιονέλ Μέσι στην προπόνηση της Αργεντινής στο Γουέμπλεϊ πριν το παιχνίδι με την Ιταλία για το Finalissima 2022
Ο Λιονέλ Μέσι στην προπόνηση της Αργεντινής στο Γουέμπλεϊ πριν το παιχνίδι με την Ιταλία για το Finalissima 2022 © 2022 FRANK AUGSTEIN/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τετάρτης και παίζει μπάλα με τα παιχνίδια της Σκωτίας κόντρα στην Ουκρανία και της Ιταλίας με την Αργεντινή.

Δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια εθνικών ομάδων στο σημερινό πρόγραμμα, που και τα δύο έχουν ενδιαφέρον και μπορούν να βγάλουν στοίχημα.

Στο Λονδίνο, στο Γουέμπλεϊ, έχουμε το σούπερ καπ μεταξύ των πρωταθλητριών ομάδων Ευρώπης και Λατινικής Αμερικής, που επιστρέφει ως διοργάνωση μετά από 29 χρόνια, με την ονομασία Finalissima (21:45 Novasports Prime). Ιταλία και Αργεντινή το ζευγάρι, με την Ιταλία φυσικά να έχει κατακτήσει το Euro στο ίδιο γήπεδο πριν από έναν χρόνο και την Αργεντινή το Copa America στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Δείτε εδώ τις στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money

Από πέρυσι τέτοιον καιρό για την Ιταλία άλλαξαν πολλά, καθώς ακόμη προσπαθεί να συνέλθει από το αδιανόητο σοκ του αποκλεισμού της, για δεύτερη συνεχόμενη φορά μάλιστα, από τα τελικά του Μουντιάλ με την ήττα από τη Βόρεια Μακεδονία.

Αντίθετα, η Αργεντινή συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό βιώνοντας την καλύτερη στιγμή της εδώ και πολύ καιρό και παραμένοντας αήττητη για 31 παιχνίδια (21-10-0), από τον Ιούλιο του 2019. Οι Αργεντίνοι πάνε στο Λονδίνο με φουλ βασική ομάδα, ο στόχος είναι να διατηρήσουν το μομέντουμ ως το Κατάρ και βέβαια δεν έχουν την πολυτέλεια να σνομπάρουν καμία κούπα: το περσινό Copa America ήταν ο πρώτος τίτλος της "αλμπισελέστε" στην εποχή του Μέσι!

Στο 2.58 στη Stoiximan η νίκη της Αργεντινής, επειδή πάντως είναι τελικός και αντίπαλοι οι Ιταλοί, δεν είναι κακή ιδέα και το 1.70 στο DNB.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Την ίδια ώρα στη Γλασκώβη, στο Χάμπντεν Παρκ, έχουμε ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι, τον ημιτελικό των πλέι οφ των προκριματικών του Μουντιάλ: Σκωτία – Ουκρανία (21:45 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24) και η νικήτρια παίζει την Κυριακή στην Ουαλία για ένα εισιτήριο για το Κατάρ.

Ο ημιτελικός ήταν να γίνει την άνοιξη, αλλά φυσικά αναβλήθηκε λόγω του πολέμου στην Ουκρανία και το πώς θα παρουσιαστεί η εθνική Ουκρανίας είναι άγνωστος Χ. Οι περισσότεροι παίκτες της αποστολής αγωνίζονται στο ουκρανικό πρωτάθλημα, το οποίο βέβαια έχει διακοπεί, και δεν έχουν παίξει επίσημο ματς εδώ και τρεις μήνες. Κι εδώ είναι το ερώτημα του ενός εκατομμυρίου, θα υπερισχύσει το αυξημένο εθνικό κίνητρο ή η αγωνιστική απραξία και η εύθραυστη ψυχολογία από όλα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο τρίμηνο;

Ένα μυστικό στο στοίχημα, όταν μελετάς ένα παιχνίδι, είναι ότι δεν έχει νόημα να προσπαθείς να βρεις απάντηση και να παίξεις πάνω σε πράγματα που είναι αδύνατον να ξέρεις, αλλά πάνω σε αυτά που όντως μπορείς να γνωρίζεις πριν τη σέντρα. Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ στοιχήματος και τζόγου.

Κι αυτό που ξέρουμε είναι ότι η Σκωτία διανύει πολύ καλή περίοδο. Με αξιόλογη φουρνιά από παίκτες που έχουν ρόλο στην Premier League, με αυτοπεποίθηση και ψυχολογία μετά την παρουσία στο Euro της Αγγλίας (η πρώτη παρουσία των Σκωτσέζων σε τελική φάση από το Μουντιάλ της Γαλλίας το 1998) και με έναν καλό προπονητή στον πάγκο που του ταιριάζει το ποδόσφαιρο των εθνικών ομάδων και τα νοκ άουτ, τον Στιβ Κλαρκ.

Στο 2.39 είναι ο άσος της Σκωτίας στη Stoiximan, αλλά κι εδώ, στη λογική του "τελικού", δεν είναι κακή ιδέα και το DNB στο 1.57, ώστε να είναι και "ομοιόμορφη" η δυάδα.

Δείτε εδώ τις στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιταλία – Αργεντινή: 2 DNB (απόδοση 1.70) 21:45
  • Σκωτία – Ουκρανία: 1 DNB (απόδοση 1.57) 21:45
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ