TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα με φαβορί

Ο Λεάο πανηγυρίζει με τα χρώματα της Μίλαν
Ο Λεάο πανηγυρίζει με τα χρώματα της Μίλαν AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Το Match Money διαβάζει το πρόγραμμα της Παρασκευής και ποντάρει σε δύο φαβορί από Ιταλία και Μεξικό.

Στη μάχη του τίτλου της φετινής Serie A γίνεται ένας μικρός χαμός. Πρώτη με 56 βαθμούς η Μίλαν (σε 26 παιχνίδια) και στη δεύτερη θέση με 54 η Ίντερ (25 παιχνίδια) και η Νάπολι (26 παιχνίδια). Και το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι και οι τρεις το τελευταίο διάστημα κάνουν γκέλες: η Μίλαν έμεινε στο 2-2 την περασμένη αγωνιστική με την ουραγό Σαλερνιτάνα, η Ίντερ έχασε 0-2 από τη Σασουόλο, ενώ η Νάπολι έμεινε στο 1-1 στο Κάλιαρι.

Διαβάστε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ του αγώνα

Την Ουντινέζε φιλοξενεί σήμερα η Μίλαν (19:45 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24), στο ματς που ανοίγει την αυλαία της αγωνιστικής, και προφανώς δεν υπάρχει περιθώριο για δεύτερη συνεχόμενη γκέλα, καθώς σιγά σιγά μπαίνουμε στην τελική ευθεία της σεζόν.

Εξάλλου, οι μεγάλες ομάδες δύσκολα κάνουν δεύτερη φορά το ίδιο λάθος. Μια φορά μπορεί να πιαστούν στον ύπνο και να την πατήσουν από την υπεροψία τους, τη δεύτερη όμως όχι. Γύρω από το 1.50 ο άσος της Μίλαν, σωστό και δίκαιο φαβορί.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στο Μεξικό είμαστε στις πρώτες αγωνιστικές της Clausura (6-7 παιχνίδια έχουν παίξει οι ομάδες) και ακόμη δεν έχουν γίνει αντιληπτές στη βαθμολογία οι ποιοτικές διαφορές των ομάδων.

Διαβάστε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ του αγώνα

Όπως για παράδειγμα μεταξύ της Χουάρες και της Τίγκρες. Ποιοτικό χάσμα ανάμεσά τους, η Χουάρες στο τελευταίο της ματς (0-0 εντός έδρας με τη Σάντος Λαγκούνα) δεν δημιούργησε κυριολεκτικά ούτε φάση και μέτρησε 0 προσπάθειες on target (0,26-1,30 τα xGoals), ενώ η Τίγκρες είναι μια επιθετική μηχανή που βρήκε το ρυθμό της και έρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες με τέρματα 11-6. Αγγίζει το 2.00 το διπλό και σαφώς είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μίλαν – Ουντινέζε: 1 (απόδοση: 1.47), 19:45
  • Χουάρες – Τίγκρες: 2 (απόδοση: 1.93), 05:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ