TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα άσων στο 3.87

Ο φορ της Μονακό, Μπεν Γεντέρ, πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Ναντ
Ο φορ της Μονακό, Μπεν Γεντέρ, πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Ναντ © 2023 JEREMIAS GONZALEZ/ASSOCIATED PRESS

Δυάδα από το γαλλικό και το ιταλικό πρωτάθλημα για το σαββατιάτικο Total Betting του Match Money.

Μπολόνια – Καλιάρι (19:30 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Το πρόγραμμα ήταν πολύ δύσκολο για την Μπολόνια, που ξεκίνησε τη σεζόν παίζοντας πρώτη αγωνιστική με τη Μίλαν και τη δεύτερη με τη Γιουβέντους. Με τέτοιους αντιπάλους ο ένας βαθμός συγκομιδή δεν είναι κακός απολογισμός για μια ομάδα του επιπέδου της Μπολόνια, αλλά το πιο ενθαρρυντικό ήταν η εικόνα της: 1,17-0,82 υπέρ της τα xGoals στο 0-2 από τη Μίλαν, 1,03-1,87 κόντρα στη Γιουβέντους. Σαφώς πιο βατό το σημερινό ματς με την Κάλιαρι και σταμπαρισμένο για την πρώτη νίκη. Μια Κάλιαρι που εμφανίζει σοβαρά επιθετικά προβλήματα και ακόμη δεν έχει σκοράρει σε τρία επίσημα ματς. 0-0 με το Παλέρμο στο κύπελλο, 0-0 με την Τορίνο και 0-2 από την Ίντερ.

Μονακό – Λανς (22:00 Novasports 5HD, Live από το SPORT24). Αρκετά συμπαθητικό το ξεκίνημα της Μονακό, με δύο νίκες (4-1 στην Κλερμόν και 3-0 το Στρασβούργο) και μία ισοπαλία στο 3-3 στη Ναντ. Η άμυνά της φάνηκε στη Ναντ ότι έχει θέματα, όμως επιθετικά είναι σε πολύ καλή φόρμα, κάτι που φαίνεται με το γυμνό μάτι και τα 10 γκολ σε τρία παιχνίδια (με τη Ναντ μάλιστα είχε 27 τελικές και 4,02 xGoals!). Αντίθετα για τη Λανς τα πράγματα δεν έχουν ξεκινήσει καλά. Δεύτερη πέρυσι και μόλις έναν πόντο πίσω από την Παρί, όμως οι απώλειες των Οπεντά και Φοφανά φαίνεται ότι έχουν πονέσει πολύ και ακόμη δεν έχει νίκη, μετρώντας ένα Χ εντός έδρας με τη Ρεν και δύο ήττες από Μπρεστ και Παρί.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπολόνια – Κάλιαρι: 1 (απόδοση 1.80) 19:30
  • Μονακό – Λανς: 1 (απόδοση 2.15) 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ