TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα άσων από τη EuroLeague

Ο Νέβεν Σπάχια σε αγώνα της EuroLeague κόντρα στον Ολυμπιακό όταν ήταν στον πάγκο της Μακάμπι
Ο Νέβεν Σπάχια σε αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό όταν ήταν στον πάγκο της Μακάμπι INTIME

To Match Money ακτινογραφεί την πρώτη μέρα της διαβολοβδομάδας της Euroleague και καταλήγει σε δυάδα άσων.

Η αλλαγή προπονητή σχεδόν πάντα φέρνει ψυχολογική ανάταση σε κάθε ομάδα. Δεδομένο ότι ο νέος κόουτς δεν μπορεί να αλλάξει από τη μία στιγμή στην άλλη τα κακώς κείμενα, μπορεί όμως να γίνει η τονωτική ένεση που ψάχνει ένα σύνολο, ούτως ώστε να αποτελέσει το σημείο καμπής της χρονιάς.

Μια τέτοια αλλαγή φαίνεται ότι θα συμβεί στην Μπασκόνια. Ήταν ηλίου φαεινότερον ότι ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν θα μακροημέρευε στον πάγκο της ισπανικής ομάδας, άλλωστε η μία νίκη στα οχτώ τελευταία προμήνυε κάτι τέτοιο.

Η αλλαγή προπονητή ήρθε τη Δευτέρα. Ο Ιβάνοβιτς απολύθηκε και στη θέση του πήγε ο πολύπειρος Νέβεν Σπάχια. Ο Σπάχια δεν είναι μάγος, δεν θα μεταμορφώσει από τη μία στιγμή την άλλη την Μπασκόνια. Όμως μία ομάδα με ποιοτικές μονάδες (Γκιεντράιτις, Φοντέκιο, Μπόλντγουιν, Γκρέιντζερ) δεν μπορεί παρά να την ανεβάσει ψυχολογικά μια τέτοια εξέλιξη.

Απέναντί της η Μπασκόνια έχει τον Ερυθρό Αστέρα (21:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24), ο οποίος ως συνήθως αντλεί τη δυναμική του από την έδρα και στο… δρόμο πολλές φορές χάνεται. Ίσως ο ιδανικός αντίπαλος για το αποψινό ντεμπούτο του Σπάχια.

Τα line έχουν προσαρμόσει ελαφρώς την αλλαγή προπονητή, όμως ακόμη στέκονται κυρίως στο άσχημο ξεκίνημα της Μπασκόνια. Αυτό το ξεκίνημα περιμένουμε ότι θα αλλάξει, η Μπασκόνια θα… διορθώσει το ρεκόρ της, αρχή σήμερα από το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα. Ο άσος στο -5,5 είναι στο 1.90.

Τελικός για τη Ζαλγκίρις

Στο Κάουνας κοντράρονται οι δύο χειρότερες, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, ομάδες της Euroleague, Ζαλγκίρις και Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ (20:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24). 0-9 η Ζαλκίρις, 2-7 ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, όμως η λιθουανική ομάδα και έδειξε καλά δείγματα στο τελευταίο ματς με τη Ρεάλ και έχει νεοαποκτηθέντες (Ντράγκιτς, Γουέμπστερ) οι οποίοι αναμένεται να την ανεβάσουν και υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει ο καλός ψηλός Νίμπο.

Το ματς είναι "τελικός" για τη Ζαλγκίρις, οι οπαδοί στηρίζουν με… χίλια παίκτες και προπονητή και η αναμέτρηση με τον εύθραυστο εκτός έδρας Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ μάλλον έρχεται την κατάλληλη στιγμή. Ο άσος παίζει στο 1.87.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: 1 (απόδοση 1.87), 20:00
  • Μπασκόνια – Ερυθρός Αστέρας: 1 -5,5 (απόδοση 1.90), 21:30

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier League και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ