TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα από το Nations League

Οι παίκτες της Ελλάδας πανηγυρίζουν το γκολ του Ανδρέα Μπουχαλάκη στη φιλική αναμέτρηση με τη Ρουμανία
Οι παίκτες της Ελλάδας πανηγυρίζουν το γκολ του Ανδρέα Μπουχαλάκη στη φιλική αναμέτρηση με τη Ρουμανία INTIME

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και καταλήγει σε δύο επιλογές από το Nations League.

Εβδομάδα Nations League αυτή που διανύουμε, με δέκα συνολικά παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων σήμερα. Και μεταξύ αυτών και της Εθνικής, που στην επίσημη πρεμιέρα του Γκουστάβο Πογέτ στον πάγκο αντιμετωπίζει τη Βόρεια Ιρλανδία στο Μπέλφαστ (21:45 ALPHA, NOVASPORTS PRIME, Live από το SPORT24).

Δείτε εδώ τις στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money

Το ματς στο Μπέλφαστ, θεωρητικά, είναι το πιο δύσκολο του ομίλου για την Εθνική (Κόσοβο και Κύπρος οι άλλες δύο που συμπληρώνουν τον 2ο όμιλο του 3ου γκρουπ). Αλλά μην κοροϊδευόμαστε, ένα ματς με τη Βόρειο Ιρλανδία, αν θες να έχεις φιλοδοξίες, είναι βατό και winnable.

Οι Βορειοϊρλανδοί είναι πάντα μια ομάδα δεμένη, που βγάζει πάθος, αλλά και η οποία υπολείπεται σε ταλέντο. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην αποστολή της Βόρειας Ιρλανδίας η πλειοψηφία των παικτών αγωνίζεται στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας: από τους 28 παίκτες που έχουν κληθεί μόνο ο 34χρονος στόπερ Τζόνι Έβανς της Λέστερ και ο 37χρονος κάπτεν Στιβ Ντέιβις της Ρέιντζερς είχαν τη χρονιά που μας πέρασε πρωταγωνιστικό ρόλο σε υψηλό επίπεδο. Στο 2.49 φτάνει το διπλό της Ελλάδας και παίζεται εύκολα.

Προγνωστικά Στοιχήματος

O 2ος όμιλος του 2ου γκρουπ είναι ο πλέον ιδιαίτερος του Nations League. Κι αυτό γιατί αρχικά στον όμιλο είχε κληρωθεί η Ρωσία, η οποία όμως έχει αποβληθεί από τις διεθνείς διοργανώσεις μετά την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία. Έτσι, ο όμιλος έχει τρεις ομάδες και μία από τις Αλβανία, Ισραήλ και Ισλανδία θα βρεθεί στο τέλος να πανηγυρίζει την άνοδό της στα σαλόνια του 1ου γκρουπ!!!

Στην πρεμιέρα του ομίλου το Ισραήλ φιλοξενεί την Ισλανδία (21:45 Novasports Start, Live από το SPORT24). Το Ισραήλ απέχει φυσικά πολύ από το να χαρακτηριστεί μεγάλη ποδοσφαιρική δύναμη, όμως το παλεύει τα τελευταία χρόνια. Στα προκριματικά του Μουντιάλ είχε σχετικά ικανοποιητική παρουσία (3o σε όμιλο με Δανία, Σκωτία, Αυστρία, Μολδαβία και Ν. Φερόε), ενώ εντός έδρας στα τελευταία εφτά παιχνίδια έχει μόνο μια ήττα από τους Δανούς (μια νίκη και μια ισοπαλία με Σκωτία, νίκες με Αυστρία, Μολδαβία, Φερόες, και ισοπαλία με Ρουμανία τα υπόλοιπα αποτελέσματά του).

Η Ισλανδία από την άλλη, μετά την καλύτερη φουρνιά της ιστορίας της, που την έφερε στα τελικά του Μουντιάλ του 2018 και του Euro το 2016, βρίσκεται σε εμφανέστατη κάμψη. Εδώ και δύο χρόνια, σε συνολικά 22 παιχνίδια, οι Ισλανδοί έχουν μόνο τρεις νίκες, και αυτές επί Φερόες και δύο φορές επί του Λιχτενστάιν.

Στο 1.93 ο άσος των Ισραηλινών, που βέβαια έχουν στα υπέρ τους και τον καλοκαιρινό καιρό.

Δείτε εδώ τις στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Β. Ιρλανδία – Ελλάδα: 2 (απόδοση 2.49) 21:45
  • Ισραήλ – Ισλανδία: 1 (απόδοση 1.93) 21:45
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ