TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα από το League Cup

Ο τεχνικός της Τότεναμ Έιντζ Ποστέκογλου
Ο τεχνικός της Τότεναμ Έιντζ Ποστέκογλου © 2023 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Το Total Betting του Match Money διαβάζει το πρόγραμμα της Τρίτης και επιλέγει μια δυάδα από το αγγλικό League Cup.

Φούλαμ – Τότεναμ (21:45 Action 24, Live από το SPORT24). Από τα λίγα ζευγάρια Premier εναντίον Premier του 2ου γύρου του αγγλικού League Cup. Είναι δεδομένο, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες της Premier, ότι και οι δύο θα κάνουν αρκετές αλλαγές σε σχέση με τις εντεκάδες του πρωταθλήματος. Αλλά η κεντρική ιδέα δεν αλλάζει.

Για τη Φούλαμ, όπως και για κάθε ομάδα αυτού του επιπέδου, το League Cup δεν αποτελεί προτεραιότητα και ο μοναδικός στόχος της σεζόν είναι η παραμονή στην Premier. Αντίθετα για την Τότεναμ το League Cup αποτελεί ίσως τον πιο εφικτό δρόμο για τη διεκδίκηση και την κατάκτηση ενός τροπαίου. Η Τότεναμ έχει να κερδίσει οποιονδήποτε τίτλο εδώ και δεκαπέντε χρόνια (από το League Cup του 2008) και ο Άγγελος Ποστέκογλου ξέρει πολύ καλά ότι ο κόσμος της διψά για μία κούπα. Ειδικά μάλιστα φέτος, που η Τότεναμ έχει μείνει εκτός Ευρώπης και η σεζόν δεν θα είναι πολύ επιβαρυμένη, το League Cup μπορεί να αποτελέσει μια διέξοδο.

Μπόλτον – Μίντλεσμπρο (21:45 Live από το SPORT24). Ομάδες με ιστορία και πρόσφατη παρουσία στην Premier, που όμως τα τελευταία χρόνια δεν είναι στα καλύτερά τους. Η Μπόλτον είναι αυτή τη στιγμή στη League 1 και η Μίντλεσμπρο στην Championship. Και για τις δύο ο μεγάλος στόχος της σεζόν είναι βέβαια το πρωτάθλημα και η άνοδος στην Championship και στην Premier, αντίστοιχα, επομένως το League Cup σαφώς δεν αποτελεί προτεραιότητα.

Για τη Μίντλεσμπρο πάντως το σημερινό ματς ίσως έχει μεγαλύτερη σημασία. Η Μίντλεσμπρο, με τον παλιό άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Μάικλ Κάρικ στον πάγκο, πέρυσι έφτασε μέχρι τα πλέι οφ στην Championship, χωρίς να καταφέρει τελικά να πάρει την άνοδο, όμως φέτος έχει ξεκινήσει πολύ διστακτικά τη σεζόν, με ρεκόρ μέχρι τώρα 0-1-3 και μοναδική νίκη στον προηγούμενο γύρο του League Cup, όταν νίκησε 3-2 εκτός έδρας τη Χάντερσφιλντ.

Ο Κάρικ ψάχνει νίκες για να αποκτήσει ξανά η ομάδα του ψυχολογία και στο μέτρο του δυνατού αναμένεται να αντιμετωπίσει με σοβαρότητα το σημερινό ματς, ειδικά μάλιστα που οι οπαδοί της εξάντλησαν τα 2.800 εισιτήρια που δικαιούνταν. Αντίθετα για την Μπόλτον, που ξεκίνησε τη σεζόν στη League 1 με 3-1-1 και βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας, μάλλον πιο σημαντικό είναι το μεγάλο ματς του Σαββάτου με την Ντέρμπι, η οποία την ακολουθεί έναν βαθμό πιο πίσω.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φούλαμ – Τότεναμ: 2 (απόδοση 1.90) 21:45
  • Μπόλτον – Μίντλεσμπρο: 2 (απόδοση 2.55) 21:45

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ