TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα από το Europa League

Ο τεχνικός της Ναντ, Αντουάν Κομπουαρέ στο παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ
Ο τεχνικός της Ναντ, Αντουάν Κομπουαρέ στο παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ @2022 JEREMIAS GONZALEZ/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Πέμπτης και επιλέγει μία δυάδα από το Europa League.

Με μια δυάδα θα παίξει σήμερα το Total Betting του Match Money. Δύο άσοι, και οι δύο από το πρόγραμμα του Europa League.

Ερυθρός Αστέρας – Τραμπζονσπόρ (22:00 Live από το SPORT24). Ο Ερυθρός Αστέρας είναι από τις αδικημένες ομάδες των φετινών ομίλων. 1-0-3 το ρεκόρ του στις τέσσερις αγωνιστικές, αλλά συνολικά οι εμφανίσεις του θα άξιζαν κάτι περισσότερο.

Σε κάθε περίπτωση, μέσα στο Βελιγράδι παραμένει παραδοσιακά πολύ δυνατός και το ματς σήμερα, με δεδομένο ότι η 2η Τραμπζονσπόρ και η 3η Μονακό είναι στους 6 πόντους, αποτελεί τελικό. Η Τραμπζονσπόρ, μετά το ιστορικό περσινό πρωτάθλημα στην Τουρκία, δεν είναι φέτος στην ίδια κατάσταση και ειδικά στην Ευρώπη δείχνει την απειρία της, έχοντας τρεις ήττες στα τρία εκτός έδρας παιχνίδια της (2-1 στην Κοπεγχάγη για τα προκριματικά του Champions League, 3-2 στη Βουδαπέστη και 3-1 στο Μονακό για τους ομίλους του Europa). Στο 2.10 ο άσος.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ναντ – Καραμπάγκ (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Πολύ οικείες και οι δύο ομάδες, αφού βρίσκονται στον όμιλο του Ολυμπιακού. Όπως γνωστή είναι και η κατάσταση. Η Κάραμπαγκ θέλει έναν βαθμό για τη 2η θέση, η Ναντ μόνο νίκη, και για να γίνει καθαρό φαβορί για την 3η (ή να την εξασφαλίσει, ανάλογα το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού στη Γερμανία) αλλά και για να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της 2ης ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής την άλλη εβδομάδα.

Οι Αζέροι έχουν καλή και οργανωμένη ομάδα, όμως μην τρελαθούμε, η Κάραμπαγκ είναι και το σετ των αποδόσεων, που παραπέμπει σε παιχνίδι λίγο πολύ ισοδύναμων ομάδων με τον άσο στο 2.30-2.35 και το διπλό στο 2.90-3.00, είναι υπερβολικό. Η Ναντ πέρασε ένα πολύ δύσκολο μήνα από τα μέσα Σεπτεμβρίου, όπου μάλιστα ακούστηκαν και φήμες ότι ο Αντουάν Κομπουαρέ είναι στην πόρτα της εξόδου, όμως τα αποδυτήριά της έδειξαν ότι είναι ενωμένα και στα δύο τελευταία ματς για τη Ligue 1 αντέδρασε: 4-1 την Μπρεστ και 1-1 την Κυριακή στη Νίκαια με τη Νις, όπου έχασε τη νίκη με ένα πέναλτι μέσω VAR για το οποίο ακόμη δεν έχει σταματήσει να φωνάζει, στο τελευταίο δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ερυθρός Αστέρας – Τραμπζονσπόρ: 1 (απόδοση 2.10) 22:00
  • Ναντ – Καραμπάγκ: 1 (απόδοση 2.35) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από το Europa League και το Conference League αλλά και tips για όλα τα πρωταθλήματα από τη Νορβηγία μέχρι και την Ιαπωνία, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ