TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα από το Champions League

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα από το Champions League
@2021 CHRISTOPHE ENA/AP IMAGES

Μεγάλα ματς και τα δύο σημερινά στο Champions League. Μπάγερν – Παρί μετά το 1-0 των Γερμανών μέσα στο Παρίσι και Τότεναμ – Μίλαν στη ρεβάνς του 1-0 της Ιταλίας.

Στο Μπάγερν – Παρί (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24), η Μπάγερν φυσικά και έχει πάρει μεγάλο προβάδισμα και μέσα στο Μόναχο έχει σε κάθε περίπτωση τον πρώτο λόγο. Αλλά επειδή μιλάμε για νοκ άουτ επαναληπτικό και η Μπάγερν προκρίνεται με δύο αποτελέσματα, στοιχηματικά δεν μπορείς να παίξεις κάτι πάνω της. Είναι ένας από τους άγραφους νόμους του στοιχήματος αυτός. Όπως όλοι οι νόμοι κάποιες φορές ίσως έχει και τις εξαιρέσεις του, αλλά η ουσία δεν αλλάζει. Είναι στοιχηματικό λάθος να ποντάρεις να κερδίσει ομάδα που παίζει για δύο αποτελέσματα. Εκτός αν δέχεσαι να τελειώνει το ματς, η ομάδα που έχεις παίξει να πανηγυρίζει κι εσύ να έχεις χάσει…

Έτσι, το ερώτημα είναι αν έχει λογική να παίξεις Παρί. Γιατί όχι; Σε υψηλές τιμές είναι το διπλό, η Παρί θα τα παίξει όλα για όλα και, στο κάτω κάτω, μιλάμε για την ομάδα που έχει στην εντεκάδα της τους δύο καλύτερους παίκτες του κόσμου. Και που στο πρώτο ματς η ήττα της, σε έναν μεγάλο βαθμό, οφείλεται στο ότι ο ένας από τους δύο ερχόταν από τραυματισμό και έπαιξε μόνο στο τέλος ως αλλαγή.

Στο Τότεναμ – Μίλαν (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24), η Μίλαν ευτύχησε στο πρώτο ματς να προηγηθεί νωρίς και να φέρει το ματς στα μέτρα της, αλλά τώρα ίσως τα πράγματα να είναι διαφορετικά. Η Τότεναμ έχει πολλά σκαμπανεβάσματα όλη τη σεζόν, όμως μέσα στο Λονδίνο τις τελευταίες μέρες έχει βγάλει μεγάλα αποτελέσματα: 1-0 τη Μάντσεστερ Σίτι, 2-0 την Τσέλσι. Η Τότεναμ θα έχει μετά από περίπου έναν μήνα ξανά στον πάγκο της τον Αντόνιο Κόντε, που απουσίασε λόγω ανάρρωσης από μια επέμβαση, η Μίλαν σε ένα παρόμοιο παιχνίδι στους ομίλους έχασε καθαρά με 3-0 από την Τσέλσι και το 1.95 του άσου φαντάζει ικανοποιητικότατο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπάγερν – Παρί: 2 (απόδοση 3.89) 22:00
  • Τότεναμ – Μίλαν: 1 (απόδοση 1.99) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ