TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα από Ισπανία και Ιταλία

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα από Ισπανία και Ιταλία
@2023 DENES ERDOS/AP IMAGES

Το Total Betting του Match Money επιλέγει μια δυάδα από το πρόγραμμα της Πέμπτης σε Ιταλία και Ισπανία.

Θέλτα – Αλαβές (20:00 Novasports Start, Live από το SPORT24). Η Θέλτα του Ράφα Μπενίτεθ και του Τάσου Δουβίκα δεν έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν, έχοντας ρεκόρ μόλις 1-1-4. Έχει πάντως τη δικαιολογία του δύσκολου προγράμματος (ήδη έχει παίξει και με Μπαρτσελόνα και με Ρεάλ), ενώ στο τελευταίο της ματς, στη Βαρκελώνη με την Μπαρτσελόνα, ήταν εξαιρετική παρά το τελικό 3-2. Και το ματς με την Αλαβές είναι σημαδεμένο για να γίνει η στροφή. Η Αλαβές έχει πολύ προβληματική εικόνα στα εκτός έδρας, όπου μετρά τρεις ήττες σε τρία ματς χωρίς να σκοράρει, και μάλιστα όχι κόντρα σε θηρία αλλά απέναντι σε Κάδιθ, Χετάφε και Βαγιεκάνο, ενώ στο Βίγο έχει κακή παράδοση, έχοντας τρεις σερί ήττες με συνολικά τέρματα 12-0.

Τζένοα – Ρόμα (21:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Η Ρόμα την τελευταία αγωνιστική απέτυχε να βγάλει διπλό με την Τορίνο, μένοντας στο 1-1, όμως έχει το υπαρκτό άλλοθι του κακού αγωνιστικού χώρου, που είχε ως αποτέλεσμα ένα πολύ κακό παιχνίδι. Και για αυτό ακριβώς ο Μουρίνιο, που στις γκέλες συνηθίζει να τα βάζει με όλους και όλα, αυτή τη φορά ήταν πολύ ήρεμος και κάλυψε απόλυτα τους παίκτες του. Σε κάθε περίπτωση η Ρόμα μπορεί να ρεφάρει σήμερα στην Τζένοα. Αντιμετωπίζοντας μια ομάδα που παίζει παθητικά και απειλεί δύσκολα και έχοντας πολύ καλή παράδοση, με τρεις σερί νίκες και 6-2-0 στις τελευταίες οχτώ επισκέψεις της.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Θέλτα – Αλαβές: 1 (απόδοση 1.73) 20:00
  • Τζένοα – Ρόμα: 2 (απόδοση 2.10) 21:45

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ