TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Διοργάνωση των φαβορί το Champions League

Ο Κιλιάν Εμπαπέ στο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπάγερν για τα προημιτελικά του Champions League τη σεζόν 2020/21.
Ο Κιλιάν Εμπαπέ στο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπάγερν για τα προημιτελικά του Champions League τη σεζόν 2020/21. © 2021 FRANCOIS MORI/ASSOCIATED PRESS

Το Champions League, γενικώς, είναι διοργάνωση των φαβορί. Και το Total Betting του Match Money επιλέγει μια τριάδα φαβορί από το πρόγραμμα της Τρίτης.

Γιουνγκ Μπόις – Λειψία (19:45 Cosmote Sport 5HD, Live από το SPORT24). Στον όμιλο τα πράγματα δείχνουν ξεκάθαρα. Η Μάντσεστερ Σίτι δεν παίζεται, η Λειψία έχει καθαρό προβάδισμα για τη 2η θέση, ενώ Γιουνγκ Μπόις και Ερυθρός Αστέρας θα παλέψουν για την 3η. Για να μην υπάρχουν μπερδέματα όμως, η Λειψία καλείται να επιβεβαιώσει άμεσα την ανωτερότητά της και να μην αφήσει ελπίδες στη Γιουνγκ Μπόις. Η Λειψία είναι σε εξαιρετική κατάσταση στο ξεκίνημα της σεζόν, στη Γερμανία μετρά τρεις νίκες και μια ήττα από τη Λεβερκούζεν (με συνολικά τέρματα 13-4) και οι τιμές φαβορί απόλυτα δικαιολογημένες.

Παρί – Ντόρτμουντ (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Μεγάλο ματς βάσει ονομάτων, αλλά και ακόμη μεγαλύτερο καθώς ο όμιλος, με Μίλαν και Νιούκαστλ, είναι φωτιά. Η Παρί, σε αντίθεση με άλλες σεζόν, κρατά χαμηλά τους τόνους όσον αφορά στο Champions League, όμως παραμένει η ομάδα του Εμπαπέ και στον πάγκο της υπάρχει πλέον ο έμπειρος Λουίς Ενρίκε, που έχει ήδη κατακτήσει στην καριέρα του το Champions League. H πρεμιέρα με την Ντόρτμουντ είναι προφανώς πολύ σημαντική και οι Γάλλοι έχουν την ποιότητα για να κάνουν το πρώτο βήμα. Ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που η Ντόρτμουντ δεν φαίνεται φέτος να είναι στο υψηλό επίπεδο άλλων χρόνων. Στην Bundesliga έχει μεν ξεκινήσει χωρίς ήττα, όμως το πρόγραμμα ήταν σχετικά βατό (Μπόχουμ, Κολωνία, Χάιντενχαϊμ και Φράιμπουργκ), έχει ήδη δύο ισοπαλίες σε τέσσερα ματς και η άμυνά της δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη.

Φέγενορντ – Σέλτικ (22:00 Cosmote Sport 9HD, Live από το SPORT24). Ατλέτικο και Λάτσιο οι άλλες δύο που συμπληρώνουν τον όμιλο και φυσικά και οι τέσσερις έχουν δικαίωμα στο όνειρο της 2ης θέσης. Η Σέλτικ πάντως φαίνεται να είναι η χειρότερη ομάδα του γκρουπ. Το ξεκίνημά της στη Σκωτία δεν είναι ακριβώς πειστικό (ήδη αποκλεισμός στο Λιγκ Καπ από την Κιλμάρνοκ και γκέλα στο πρωτάθλημα με τη Σεντ Τζόνστον), έχει από την αρχή κάποιους τραυματισμούς στην άμυνα (οι θεωρούμενοι βασικοί στόπερ Κάρτερ-Βίκερς, Ναβρότσκι), ενώ βέβαια είναι γνωστό ότι η δύναμή της είναι το Σέλτικ Παρκ και όχι τα εκτός έδρας. Αντίθετα, η Φέγενορντ έχει μπει φουριόζα στη χρονιά και τα τρία τελευταία της ματς στην Ολλανδία ήταν νίκες με 6-1, 5-1 και 6-1!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γιουνγκ Μπόις – Λειψία: 2 (απόδοση 1.62) 19:45
  • Παρί – Ντόρτμουντ: 1 (απόδοση 1.78) 22:00
  • Φέγενορντ – Σέλτικ: 1 (απόδοση 1.60) 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ