TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δεν αστειεύεται το Μαρόκο

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δεν αστειεύεται το Μαρόκο
@2022 PAVEL GOLOVKIN/AP IMAGES

Το Match Money αναλύει στοιχηματικά τα παιχνίδια Πορτογαλία - Ελβετία και Μαρόκο Ισπανία και προτείνει.

Κροατία – Βραζιλία, Ολλανδία – Αργεντινή, Αγγλία – Γαλλία και σήμερα θα βγει και ο τέταρτος και τελευταίος προημιτελικός του Μουντιάλ του Κατάρ.

Μαρόκο – Ισπανία (17:00 ANT1, Live από το SPORT24). Η αγορά παίζει καθαρά πάνω στο όνομα και στη φανέλα των Ισπανών, δίνοντας τον άσο φαβορί της τάξης του 1.55. Αλλά το ματς δεν είναι τόσο απλό. Πρώτα από όλα, γιατί το Μαρόκο έχει παρουσιάσει μια πολύ καλή ομάδα σε αυτό το Μουντιάλ, ενώ οι Ισπανοί, μπορεί να έχουν πολύ ταλέντο, όμως δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι, πνευματικά, έχουν τον χαρακτήρα και τη σκληράδα που απαιτούν τα νοκ άουτ. Και επιπλέον, το συγκεκριμένο ζευγάρωμα είναι πολύ ιδιαίτερο, αφού οι σχέσεις των δύο χωρών είναι παραδοσιακά τεταμένες και για τους Μαροκινούς μια αναμέτρηση με την Ισπανία προσομοιάζει σε… ιερό πόλεμο. Μέχρι το 2.60 φτάνει το 1Χ, αξίζει σαφώς περισσότερο το ρίσκο του από το 1,50 των Ισπανών.

Προγνωστικά Μουντιάλ από το Match Money.

Πορτογαλία – Ελβετία (21:00 ANT1, Live από το SPORT24). Φαβορί γύρω στο 1.90 οι Πορτογάλοι, αλλά το ματς δείχνει να είναι πιο πολύπλοκο. Η Πορτογαλία έχει πολύ ταλέντο και μάλλον το καλύτερο ρόστερ των τελευταίων χρόνων, όμως ταυτόχρονα έχει και θεματάκια, καθώς ο Σάντος δεν φαίνεται να έχει βρει τον τρόπο να εκμεταλλευτεί το ατομικό ταλέντο του ρόστερ, ενώ η παρουσία του Ρονάλντο δείχνει να μπερδεύει τα πράγματα, τόσο όσον αφορά τις σχέσεις και την ατμόσφαιρα των αποδυτηρίων όσο και καθαρά αγωνιστικά, καθώς η παρουσία του στην εντεκάδα μάλλον κάνει κακό παρά καλό.

Οι Ελβετοί, από την πλευρά τους, μπορεί να μην πολυγεμίζουν το μάτι, όμως αποδεικνύουν και στο Κατάρ ότι είναι σκληρό καρύδι και στα δύο τελευταία τους νοκ άουτ, στο Euro της Αγγλίας, έστειλαν στα πέναλτι τόσο τους Γάλλους όσο και τους Ισπανούς. Με λίγα λόγια, το ζευγάρι μάλλον δεν προσφέρεται για "καθαρό" στοίχημα, αλλά μόνο για εναλλακτικές σκέψεις. Όπως, για παράδειγμα, το να κριθεί στην παράταση (7.00) ή στα πέναλτι (6.00).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μαρόκο – Ισπανία: 1Χ (απόδοση 2.60) 17:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας από το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και tips για όλα τα πρωταθλήματα, που βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 11:00), The Show Must Go On (12:00 - 14:00), Pame Stoixima Pre Game Show (15:30 - 16:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ