TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Bet Builder του 2.70 σε Μιλάνο και Μαδρίτη

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες με τη φανέλα της Ίντερ σε ματς κόντρα στην Ατλέτικο για το Champions League | 20 Φεβρουαρίου 2024
Ο Λαουτάρο Μαρτίνες με τη φανέλα της Ίντερ σε ματς κόντρα στην Ατλέτικο για το Champions League | 20 Φεβρουαρίου 2024 @2024 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Δυνατά ματς στο βραδινό πρόγραμμα της Κυριακής σε Ιταλία και Ισπανία, το Match Money χτίζει δύο Bet Builder σε απόδοση 2.70.

Ίντερ – Νάπολι: Οι απογοητευμένες του Champions League αναμετρώνται στο Μιλάνο, Ίντερ και Νάπολι προέρχονται από οδυνηρούς αποκλεισμούς. Περισσότερο η πρωτοπόρος Ίντερ, που είχε την πρόκριση επί της Ατλέτικο στα χέρια της αλλά στο 86’ δέχτηκε το 2-1, το ματς πήγε στην παράταση και τα πέναλτι, εκεί υπέκυψε στην ισπανική ομάδα, με τον Λαουτάρο Μαρτίνες να χάνει την κρίσιμη εκτέλεση.

Από την πλευρά της η Νάπολι είχε πιο δύσκολη αποστολή κόντρα στην Μπαρτσελόνα, το πάλεψε αλλά δεν απέφυγε την ήττα με 3-1. Και πλέον έχει να αφοσιωθεί μόνο στο πρωτάθλημα, έχει χάσει έδαφος στη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη και θα πάρει ρίσκα για να βρει αποτέλεσμα στο Μιλάνο. Βέβαια η άμυνά της δεν είναι στα καλύτερα, δέχεται γκολ σε εννιά σερί επίσημα, δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν και στο Μιλάνο, ωστόσο μπορεί να βρει κι η ίδια γκολ, σκοράρει έστω ένα σε οκτώ από τα εννιά αυτά ματς.

Και προσθέτουμε στο αμφίσκορο το γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες, ως μια προσωπική εξιλέωση, ο Αργεντίνος ούτως ή άλλως είναι πρώτος σκόρερ στη Serie A με 23 τέρματα.

Bet Builder με το G/G και το anytime του Λαουτάρο Μαρτίνες, σε απόδοση 2.70.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα στο μεγάλο παιχνίδι της La Liga, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από σπουδαίες προκρίσεις εις βάρος των ιταλικών ομάδων στο Champions League. Η Ατλέτικο έκανε το μίνι μπαμ, απέκλεισε την Ίντερ στα πέναλτι, κερδίζοντας μάλιστα στον κανονικό αγώνα με 2-1. Από την πλευρά της η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 3-1 της Νάπολι, σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στο Bet Builder μας ωστόσο θα ασχοληθούμε με τη φοβερή δυναμική που έχει αναπτύξει φέτος η Ατλέτικο στην έδρα της. Στο πρωτάθλημα έχει 13-1-0, μόλις μία ισοπαλία η απώλειά της, στο Champions League με το 2-1 επί της Ίντερ έκανε το 4/4 στη διοργάνωση. Και θα την εμπιστευτούμε για νίκη και κόντρα στην Μπαρτσελόνα, παρότι οι Καταλανοί είναι αήττητοι στα εκτός έδρας ματς τους στη λίγκα.

Bet Builder με τον άσο της Ατλέτικο και το Over 1,5 σε απόδοση 2.70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ίντερ – Νάπολι: Goal/Goal & να σκοράρει ο Μαρτίνες (απόδοση 2.70), 21:45
  • Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: 1 & Over 1,5 (απόδοση 2.70), 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ