TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Bet Builder στο 6.10 με Γουόκαπ, Ράιτ και Νάναλι

02/01/2024 Olympiacos Vs Armani Milano for Turkish Airlines Euroleague season 2023-24 in SEf Stadium, in Piraeus - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
02/01/2024 Olympiacos Vs Armani Milano for Turkish Airlines Euroleague season 2023-24 in SEf Stadium, in Piraeus - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση της κομβικής αναμέτρησης του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι με την Παρτίζαν, για την 32η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο δρόμος του Ολυμπιακού για την τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας περνά και από το Βελιγράδι, στο κρίσιμο ματς με την Παρτίζαν. Οι Ερυθρόλευκοι με ρεκόρ 19-12 θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους για τις τέσσερις πρώτες θέσεις, στο Βελιγράδι κόντρα στην Παρτίζαν φυσικά το έργο τους θα είναι πολύ δύσκολο. Και αυτό γιατί η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θέλει τη νίκη για να μπορέσει να είναι στα play-in της διοργάνωσης, μέσω της 10ης θέσης.

Πάμε στα στοιχηματικά, πρώτη επιλογή από την πλευρά του Ολυμπιακού το Over 5,5 ασίστ του Τόμας Γουόκαπ. Ο πληθωρικός πλέι-μέικερ της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει φρενάρει εκτελεστικά στα τελευταία τρία ματς, μετρά μόλις 11 πόντους με 3/17 σουτ, δημιουργικά ωστόσο κάνει τις καλύτερες εμφανίσεις του. Στα έξι τελευταία ματς έχει μοιράσει 40 ασίστ, σχεδόν 7 ανά παιχνίδι, οπότε το Over 5,5 είναι ένα εφικτό όριο.

Δεύτερη επιλογή από τον Ολυμπιακό οι Over 7,5 πόντοι του Μόουζες Ράιτ. Ο Αμερικανός σέντερ προερχόμενος από τον πάγκο προσφέρει άμεσο σκοράρισμα στον Ολυμπιακό, μετρά 9,2 πόντους κατά μέσο όρο, με 76,2% ποσοστό στα σουτ δύο πόντων. Με τον Παναθηναϊκό έκανε ατομικό ρεκόρ με 19 (και 9/9 δίποντα), κόντρα σε Αναντολού Εφές και Βιλερμπάν είχε 6 και 7 πόντους αντίστοιχα. Εφικτό το να περάσει τους 7,5 πόντους.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ.

Από την πλευρά της Παρτίζαν επιλέγουμε το Over 11,5 πόντων του Τζέιμς Νάναλι. Ο Αμερικανός φόργουορντ κάνει και φέτος μια μεστή σεζόν για την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, έχει 12,3 πόντους κατά μέσο όρο στη EuroLeague και προέρχεται από ματς 16 πόντων με 6/9 σουτ κόντρα στη Ρεάλ. Και με αντίπαλο τον Ολυμπιακό ο έμπειρος Αμερικανός έχει μια πολύ καλή παράδοση. Πάντα με διψήφιο αριθμό πόντων στα τελευταία πέντε που τον αντιμετώπισε (με Παρτίζαν και Μακάμπι), έχει μέσο όρο 14 πόντων σε αυτά τα πέντε ματς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παρτίζαν – Ολυμπιακός: Γουόκαπ Over 5,5 ασίστ & Νάναλι Over 11,5 πόντοι & Ράιτ Over 7,5 πόντοι (απόδοση 6.10), 21:30

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ