TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Bet Builder σε Ηράκλειο και Παρίσι

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τον Λουίς Ενρίκε
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τον Λουίς Ενρίκε 2023 AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

To Total Betting του Match Money διαβάζει το πρόγραμμα της Παρασκευής και κάνει παιχνίδι με αποδόσεις στο 2.75 και στο 4.00.

Επιστροφή στη δράση για τη Stoiximan Super League με την αναμέτρηση ΟΦΗ – Βόλου στο Γεντί Κουλέ. Ο ΟΦΗ λες και έπεσε… κατάρα επάνω του μετά τη σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ (2-0) στις 2 Οκτωβρίου, δεν κέρδισε έκτοτε κανένα από τα τέσσερα ματς που έδωσε. Ισοπαλία 0-0 με την Κηφισιά στην Καισαριανή, ήττες με 2-0 από Ολυμπιακό και 2-1 από Πανσερραϊκό, ισοπαλία 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 11 Νοεμβρίου, η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας δεν δείχνει τόσο σίγουρη αμυντικά.

Από την πλευρά του ο Βόλος έχει ξεχάσει πότε κράτησε το μηδέν για τελευταία φορά στην άμυνα. Ήταν 2 Απριλίου στα περσινά playoffs του πρωταθλήματος, όταν ο Κλέιμαν απέκρουσε το πέναλτι του Σπόραρ στις καθυστερήσεις, κρατώντας το 0-0 με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Έκτοτε και στα 18 ματς που ακολούθησαν οι Βολιώτες δέχτηκαν πάντα έστω ένα γκολ.

Από εκεί και πέρα περνάμε στον πειθαρχικό έλεγχο, ο ΟΦΗ είναι με διαφορά η πιο δυναμική ομάδα στο πρωτάθλημα. Σε 11 ματς οι Κρητικοί έχουν δεχτεί 37 κίτρινες κάρτες, στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας είναι ΠΑΣ Γιάννινα και Πανσερραϊκός με 32. Ο Βόλος ακολουθεί με 30 αλλά σε 10 αγώνες, δέχεται δηλαδή τρεις κάρτες κατά μέσο όρο, οπότε μπορούμε να αναζητήσουμε ένα εφικτό line 4,5 καρτών από την αναμέτρηση

Προκύπτει λοιπόν η συνδυαστική επιλογή με το Goal/Goal και το Over 4,5 καρτών, σε απόδοση 2,75.

Στην Γαλλία, η επανέναρξη φέρνει με το καλημέρα μεγάλο παιχνίδι. Παρί Σ.Ζ. – Μονακό, ή αν προτιμάτε μάχη κορυφής εκτός των άλλων. Πρώτη και καλύτερη η Παρί Σεν Ζερμέν με πέντε κολλητές νίκες πριν τις εθνικές, σκοράρει τουλάχιστον 3 γκολ στα τέσσερα πιο πρόσφατα εντός της, παράλληλα με γκολ στα 4/5 τελευταία στο γήπεδό της.

Προγνωστικά στοιχήματος

Όχι και στα καλύτερα της η Μονακό μακριά από το Πριγκιπάτο, μόλις μια νίκη σε πέντε, όμως έχει σκοράρει στα 8/9 τελευταία με την Παρί Σεν Ζερμέν για το πρωτάθλημα. Και βέβαια ο λόγος στον σταρ των πρωτευουσιάνων. Στα 3/5 τελευταία επίσημα, με την ομάδα του αλλά και την Εθνική, που ξεκίνησε ο Εμπαπέ, έβαλε από 2 γκολ και πάνω. Εχει δύο σερί χατ τρικ, με Ρεμς και Γιβραλτάρ. Αξίζει ένα στοίχημα στο bet builder με γκολ στο Over 2,5 και το να σκοράρει ο Εμπαπέ 2+ γκολ στο 4.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΟΦΗ – Βόλος: Goal/Goal & Over 4,5 κάρτες ( απόδοση 2.75) 18:15
  • Παρί Σεν Ζερμέν – Μονακό: Over 2,5 & Εμπαπέ 2+ γκολ (απόδοση 4.00) 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.


TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ