TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Bet Builder με τα γκολ σε Λονδίνο, Στουτγάρδη, Ρώμη

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Bet Builder με τα γκολ σε Λονδίνο, Στουτγάρδη, Ρώμη
@2023 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Σούπερ παιχνίδια στο κυριακάτικο πρόγραμμα στην Ευρώπη, το Match Money επιλέγει τρία combo bet σε Γερμανία, Αγγλία και Ιταλία, εστιάζοντας στο σκοράρισμα.

Στουτγάρδη – Λεβερκούζεν: Οι δύο μεγάλες εκπλήξεις της σεζόν στην Bundesliga υπόσχονται γκολ και θέαμα στο μεταξύ τους ματς. Η Στουτγάρδη, που πέρυσι έσωσε την κατηγορία σε αγώνες μπαράζ με το Αμβούργο, φέτος φιγουράρει στην 3η θέση της βαθμολογίας, μετρώντας και τρεις διαδοχικές νίκες αλλά και πρόσφατη πρόκριση στο κύπελλο με το 2-0 επί της ισχυρής Ντόρτμουντ. Και έχει βρει στο πρόσωπο των Γκιρασί και Ούνταφ δύο σκόρερ που "τρομοκρατούν" τις αντίπαλες άμυνες, οι δύο παίκτες έχουν σημειώσει τα 24 από τα 33 γκολ της ομάδας.

Από την πλευρά της η Λεβερκούζεν φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας, ανέλπιστα ίσως αλλά με πολύ καλό ποδόσφαιρο. Μόλις στο 1-1 με τη Ντόρτμουντ είχε τη δεύτερη απώλεια βαθμών στη σεζόν (11-2-0) ενώ ήταν το πρώτο ματς φέτος που δεν σκόραρε από δύο γκολ και πάνω. Προφανείς οι επιθετικές αρετές Στουτγάρδης και Ντόρτμουντ, τo combo bet του G/G με το Over 3,5 πληρώνει 2.40

Τότεναμ – Νιούκαστλ: Για την Τότεναμ τα… θαύματα δείχνουν να έχουν τελειώσει, ίσως να ξεθώριασε η αύρα του Άγγελου Ποστέκογλου. Το φοβερό ξεκίνημα με τις 8 νίκες και 2 ισοπαλίες δείχνει να είναι μια μακρινή ανάμνηση, η Τότεναμ έκτοτε σε δύσκολο πρόγραμμα μετρά μόλις μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες, στο τελευταίο έχασε και από την Γουέστ Χαμ στο ντέρμπι του Λονδίνου με 2-1, με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο μετά το αρχικό προβάδισμα του 11ου λεπτού με τον Ρομέρο.

Πέντε ματς στα οποία έχει δεχτεί συνολικά 13 γκολ, η άμυνά της διαλύθηκε εις τα εξ ων συνετέθη. Και στην αναμέτρηση με τη Νιούκαστλ περιμένουμε ξανά ένα παιχνίδι με ευρύ σκοράρισμα και από τις δύο πλευρές. Η Νιούκαστλ έχει αλλοπρόσαλλα αποτελέσματα στο τελευταίο διάστημα, στην πιο πρόσφατη εξάδα αγώνων κατάφερε να κερδίσει τα «θηρία» (Άρσεναλ 1-0, Τσέλσι 4-1, Μάντσεστερ Γιουν. 1-0) και να μην πάρει νίκες στα πιο εύκολα (Γουλβς 2-2, Μπόρνμουθ 0-2, Έβερτον 0-3). Πάμε λοιπόν στο ευρύ σκοράρισμα, το συνδυαστικό στοίχημα του G/G με το Over 3,5 αποδίδει 2.50.

Ρόμα – Φιορεντίνα: Δύο ομάδες που προσπαθούν να προσεγγίσουν και να σταθεροποιηθούν στην τετράδα, αν υπάρξει νικήτρια θα μείνει μόνη στην τέταρτη θέση. Και υπάρχει πίστη πως μπορούν να προσφέρουν παιχνίδι γρήγορου ρυθμού και σκοράρισμα, παρότι στη Ρόμα είναι προπονητής ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Οι τζαλορόσι προέρχονται από δύο διαδοχικές νίκες και επίδοση 3-1-0 στα τέσσερα τελευταία, στο πιο πρόσφατο με ανατροπή πέρασαν από την έδρα της Σασσουόλο (2-1), σκοράροντας δις στο 78’ και το 82’. Η Ρόμα πάντως έδειξε ξανά αμυντικές αδυναμίες, όπως και στο 3-1 επί της Ουντινέζε που είχε προηγηθεί, δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στα μετόπισθεν.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το ίδιο και η Φιορεντίνα, η οποία προέρχεται από δραματική πρόκριση στο κύπελλο, επικράτησε στα πέναλτι της Πάρμα με 4-1. Στο κανονικό παιχνίδι (2-2) η Φιορεντίνα δέχτηκε πολλές ευκαιρίες, στο 23’ ήταν πίσω με 2-0 και απειλούνταν διαρκώς στην κόντρα επίθεση, κατάφερε να το στείλει στην παράταση με δύο γκολ στο 83’ και το 89’. Οι αμυντικές αδυναμίες των δύο ομάδων μας στρέφουν στο συνδυαστικό στοίχημα του G/G με το Over 2,5, στην ελκυστική απόδοση 2.52.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Στουτγάρδη – Λεβερκούζεν: Goal/Goal & Over 3,5 (απόδοση 2.40), 16:30
  • Τότεναμ – Νιούκαστλ: Goal/Goal & Over 3,5 (απόδοση 2.50), 17:15
  • Ρόμα – Φιορεντίνα: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.52), 21:45

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ