TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Αξία ως αουτσάιντερ ο Αστέρας, γκολ στον Βόλο

SUPERLEAGUE 2023-2024 /   -  (  / EUROKINISSI)
Ο Μιριτέλο πανηγυρίζει ένα από τα γκολ που πέτυχε κόντρα στον Άρη EUROKINISSI SPORTS

Το Match Money σκανάρει το πρόγραμμα της Κυριακής στη SuperLeague 1 και καταλήγει σε δύο επιλογές με ελκυστικές αποδόσεις.

Βόλος – Ατρόμητος: Από τη μέρα που ο Ατρόμητος έδωσε τα κλειδιά της ομάδας στον τεχνικό Ίλιτς, η ομάδα μετρά αήττητο οκτώ αγώνων (4-4-0) και με σπουδαία αποτελέσματα ακόμα και με δύσκολους αντιπάλους. Το αποδεικνύουν η νίκη με 3-2 επί του Παναθηναϊκού και το 0-0 με τον Ολυμπιακό, το τελευταίο 3-0 επί της Κηφισιάς ήταν… παιχνιδάκι για τους Περιστεριώτες, που πλησίασαν στους 4 βαθμούς την εξάδα των πλέι-οφ.

Με τον Ίλιτς λοιπόν στην τεχνική ηγεσία ο Ατρόμητος έχει επτά στα οκτώ παιχνίδια που επιβεβαίωσε το αμφίσκορο. Οι Περιστεριώτες παίζουν με αλέγκρα νοοτροπία, ωστόσο το ίδιο θα επιχειρήσει και ο Βόλος, στην προσπάθεια να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο ματς. Προέρχεται από δύο ήττες εντός προγράμματος με 3-0 από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, ωστόσο το παιχνίδι με τον Ατρόμητο το έχει κυκλώσει για επιτυχία. Γρήγορος ρυθμός στο ματς και το G/G σε απόδοση 1.80 έχει λογική να αναζητηθεί.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ

ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης: Ο Αστέρας Τρίπολης είναι σε εξαιρετική κατάσταση, σωματικά και πνευματικά, απρόσμενο να δίνεται αουτσάιντερ σε απόδοση 3.00, στην έδρα του ταλαιπωρημένου και ουραγού ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Αρκάδες μετρούν τέσσερις νίκες στα έξι τελευταία ματς, οι δύο ήττες από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ είναι προφανώς εντός προγράμματος. Και ο τρόπος με τον οποίο επικράτησαν του Άρη με 3-2, με ανατροπή μετά το γρήγορο 0-2 του 13’, προφανώς και έχει δώσει φτερά στην ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς.

Προγνωστικά στοιχήματος

Από την πλευρά του ο ΠΑΣ Γιάννινα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, δεν κερδίζει από την πρεμιέρα και είναι στην τελευταία θέση, το κλίμα στις τάξεις των Γιαννιωτών δεν είναι το καλύτερο. Ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό τόνισε πως περιμένει ενίσχυση, προκειμένου η ομάδα του να βγει από τη δύσκολη θέση, κάτι που δείχνει πολύ δύσκολο. Σε απόδοση 3.00 το διπλό του Αστέρα έχει απόλυτη αξία, οι Αρκάδες βλέπουν με ξεκάθαρο μάτι ακόμα και την 5η θέση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βόλος – Ατρόμητος: Goal/Goal (απόδοση 1.80), 15:00
  • ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης: 2 (απόδοση 3.00), 17:30

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ