TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Από το FA Cup μέχρι την Bundesliga

Ο Μάτιπ κόντρα στον Φόντεν σε αναμέτρηση μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Λίβερπουλ στο Έτιχαντ για την Premier League
Ο Μάτιπ κόντρα στον Φόντεν σε αναμέτρηση στο Έτιχαντ για την Premier League © 2022 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money διαβάζει το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και παίζει μπάλα με τον ημιτελικό του κυπέλλου Αγγλίας και ένα παιχνίδια από την Bundesliga.

O ημιτελικός του FA Cup μεταξύ Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ είναι φυσικά το χάιλαϊτ του σημερινού κουπονιού. Ένα ζευγάρι που αποτελεί το πιο λαμπερό ζευγάρι αυτής της εποχής στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, ανάμεσα στις πιθανότατα δύο καλύτερες ομάδες της κόσμου και βέβαια ανάμεσα και στους δύο καλύτερους προπονητές.

Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Την περασμένη εβδομάδα Σίτι και Λίβερπουλ έπαιξαν τον "τελικό" πρωταθλήματος στην έδρα της Σίτι και μετά το 2-2 η μάχη τους για το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Κι ενώ βέβαια δεν είναι καθόλου απίθανο το ίδιο ζευγάρι να αποτελέσει και τον τελικό του φετινού Champions League, καθώς η Σίτι κυνηγά το treble και η Λίβερπουλ κάτι που δεν έχει πετύχει ποτέ καμία ομάδα, το quadruple, έχοντας ήδη κατακτήσει το League Cup.

Στον σημερινό ημιτελικό (17:30 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24) η συγκυρία δείχνει Λίβερπουλ. Μεσοβδόμαδα, στους προημιτελικούς του Champions League, η Λίβερπουλ έκανε ροτέισον και συντήρηση κόντρα στην Μπενφίκα, αντίθετα η Σίτι έδινε σκληρή μάχη στη Μαδρίτη με την Ατλέτικο. Έτσι, είναι ξεκάθαρο ότι η Λίβερπουλ έχει μεγαλύτερη φρεσκάδα, ενώ στη Σίτι προέκυψαν και προβλήματα στη Μαδρίτη, με τον Γουόκερ και κυρίως τον Ντε Μπρόινε να τραυματίζονται και, όπως όλα δείχνουν, να προφυλάσσονται σήμερα από τον Γκουαρδιόλα.

Στο 2.71-3.38-2.98 το σετ του ημιτελικού με 0% γκανιότα στη Stoiximan. Η Λίβερπουλ δίνεται ελαφρύ αουτσάιντερ, κάτι που μας ανοίγει τον δρόμο για να καλύψουμε τα νώτα μας στην περίπτωση ισοπαλίας. Στο 2.00 στη Stoiximan το διπλό με AH 0.0.

Δείτε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ του αγώνα.

Γερμανία Προγνωστικά

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα των μεγάλων πρωταθλημάτων θα σταθούμε στη Γερμανία και στο Άουγκσμπουργκ – Χέρτα (16:30 Novasports Start, Live από το SPORT24). 14η η Άουγκσμπουργκ με 32 βαθμούς, 17η η Χέρτα με 26, το ματς είναι κομβικό στη μάχη της παραμονής.

Οι δυο ομάδες πάνε στο ματς με τελείως διαφορετική ψυχολογία. Η Άουγκσμπουργκ, από τη μία, είναι πάνω στην εκδήλωση της αντεπίθεσής της για την εξασφάλιση της παραμονής, μετρώντας 3-0-2 στα τελευταία της πέντε παιχνίδια, όπου οι ήττες της είναι το 1-0 από την Μπάγερν στο Μόναχο με πέναλτι στο 82’ και το 3-2 στη Στουτγάρδη με γκολ στο 85’.

Αντίθετα, στη Χέρτα η κατάσταση είναι πολύ ανησυχητική. 1-0-7 το ρεκόρ της στα τελευταία οχτώ παιχνίδια και το ποτήρι ξεχείλισε το περασμένο Σάββατο, όταν με τραγική εμφάνιση έχασε 1-4 στο ντέρμπι του Βερολίνου από την Ουνιόν, με τους φανατικούς οπαδούς της ομάδες να απαιτούν από τους παίκτες να βγάλουν τις φανέλες.

Φαβορί στο 1.95 στη Stoiximan o άσος της Άουγκσμπουργκ, που έχει μια τεράστια ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την έδρα της (3-1-1 στα τελευταία πέντε παιχνίδια) και να αγκαλιάσει την παραμονή.

Δείτε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ του αγώνα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άουγκσμπουργκ – Χέρτα: 1 (απόδοση 1.95 - Stoiximan) 16:30
  • Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ: 2 AH 0.0 (απόδοση 2.00 - Stoiximan), 17:30

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ