TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Από τη Σουηδία μέχρι τη... Βραζιλία

Μπάλες σε δίχτυα σε ματς της MLS στην αναμέτρηση Όστιν - Λος Άντζελες Γκάλαξι
Μπάλες σε δίχτυα ©2021 MICHAEL THOMAS/ASSOCIATED PRESS

Το Total Betting του Match Money διαβάζει το πρόγραμμα του Σαββάτου και προτείνει μια "σκληρή" δυάδα από Σουηδία και Βραζιλία.

ΑΪΚ – Χάκεν. Η ΑΪΚ είναι φυσικά μια από τις μεγάλες ομάδες του σουηδικού ποδοσφαίρου, με 12 πρωταθλήματα στην τροπαιοθήκη της και ίσως τη μεγαλύτερη οπαδική βάση στη χώρα. Φέτος όμως η χρονιά είναι κάτι περισσότερο από τραγική, με την ΑΪΚ να βολοδέρνει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Κι όπως είναι φυσικό, σε τέτοιες περιπτώσεις οι διοικήσεις παίζουν το χαρτί της αλλαγής προπονητή.

Έτσι, και παρότι η ΑΪΚ νίκησε στο τελευταίο της ματς 2-0 εκτός έδρας την Μπρομαποϊκάρνα, η διοίκηση της ομάδας της Στοκχόλμης είχε ήδη πάρει τις αποφάσεις της: Τέλος ο Αντρέας Μπράνστρομ, που έδειξε ελάχιστα πράγματα στους οχτώ μήνες που ήταν στον πάγκο, και στη θέση του ανακοινώθηκε άμεσα ο παλιός Νορβηγός διεθνής στόπερ Χένινγκ Μπεργκ, που ως παίκτης έκανε μεγάλη καριέρα στην Premier με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπλάκμπερν και ως προπονητής τα τελευταία χρόνια ήταν στην Κύπρο (Πάφος και Ομόνοια) και παλιότερα, μεταξύ άλλων, σε Μπλάκμπερν, Λέγκια, Βιντεότον και Στάμπαεκ. Η περσινή πρωταθλήτρια Χάκεν δεν είναι φυσικά εύκολος αντίπαλος, αλλά μέσα σε ένα κατάμεστο Friends Arena από 50.000 οπαδούς της ΑΪΚ και με την αλλαγή κλίματος στους πρωτευουσιάνους το 3.40 του άσου αξίζει το ρίσκο του.

Βάσκο – Κρουζέιρο (22:00 Live από το SPORT24). Η Βάσκο κάνει πολύ κακή σεζόν φέτος στη Βραζιλία. Δεν είναι απλώς ότι βρίσκεται στη 18η θέση της βαθμολογίας και τρέχει 0-1-7 στα τελευταία της οχτώ παιχνίδια, αλλά η συνολικότερη εικόνα της και οι κινήσεις της διοίκησης δεν επιτρέπουν ιδιαίτερη αισιοδοξία. Η Βάσκο θα παίξει και σήμερα χωρίς τον κόσμο της στις εξέδρες, αφού εκτίει ποινή τεσσάρων αγωνιστικών, και απέναντί της έχει μια Κρουζέιρο που κερδίζει τις εντυπώσεις.

Η Κρουζέιρο παίζει πολύ καλύτερη από ό,τι δείχνουν τα αποτελέσματά της και η 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το 0-0 της περασμένης αγωνιστικής εκτός έδρας με την Ιντερνασιονάλ, όπου κυριολεκτικά πάτησε την αντίπαλό της αλλά δεν βρήκε το γκολ, ενώ στο τέλος, παίζοντας από το 70’ με δέκα, κράτησε εύκολα τον πόντο. Η Κρουζέιρο μέχρι τώρα είναι ομάδα των εκτός έδρας (2-3-1 με 11-5 τέρματα εκτός, 3-0-4 με 4-6 εντός) και το ότι δίνεται αουτσάιντερ μέσα σε μια Βάσκο που δεν θα έχει τον κόσμο της και τρέχει εντός έδρας ρεκόρ 1-1-4 (4-9 γκολ) μοιάζει λαθάκι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΑΪΚ – Χάκεν: 1 (απόδοση 3.40) 16:00
  • Βάσκο – Κρουζέιρο: 2 (απόδοση 2.80) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ