TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Αγγλική δυάδα στο 4.94

Μικροί φίλοι της Τρανμίρ
Μικροί φίλοι της Τρανμίρ @ 2019 JON SUPER/ AP IMAGES

Το Total Betting του Match Money ντριμπλάρει τις εθνικές και διαλέγει μια δυάδα από το πρόγραμμα των μικρών κατηγοριών της Αγγλίας.

Κόλτσεστερ – Τρανμίρ. Ομάδες που δεν ξεκίνησαν καλά τη σεζόν και ισοβαθμούν στην 21η θέση της βαθμολογίας. Για την Κόλτσεστερ πάντως τα πράγματα δείχνουν πιο αισιόδοξα ενόψει της συνέχειας. Όχι μόνο γιατί έχει ένα ματς λιγότερο από τις άλλες ομάδες της κατηγορίας (1-0-4 ρεκόρ η Κόλτσεστερ, 1-0-5 ρεκόρ η Τρανμίρ), αλλά κυρίως γιατί στα τελευταία παιχνίδια της δείχνει μια σαφή βελτίωση.

Πριν από τρεις αγωνιστικές έχασε οριακά 2-3 από την ΜΚ Ντονς, πριν από δύο αγωνιστικές έκανε τεράστια νίκη με 3-0 εκτός έδρας επί της μέχρι τότε αλάνθαστης και πρωτοπόρου Τζίλιγχαμ, ενώ την τελευταία αγωνιστική έχασε πάλι οριακά 1-0 στο Γουόλσολ. Έκανε και κάποιες θεωρητικά καλές κινήσεις στο φινάλε των μεταγραφών η Κόλτσεστερ, στο 2.30 αξίζει το ρίσκο της.

Κρόουλι – Νιούπορτ. Η Νιούπορτ, με ρεκόρ 3-1-2, έχει κάνει, για τα δεδομένα της, πολύ θετικό ξεκίνημα. Αλλά ίσως να είναι λίγο παραπλανητικό. Το πρόγραμμά της ήταν σχετικά εύκολο (μεταξύ άλλων, αντιμετώπισε τις δύο ουραγούς της βαθμολογίας, την Ντονκάστερ και τη Σάτον), ενώ γενικά είχε αρκετή τύχη στα παιχνίδια της.

Η Κρόουλι, από την πλευρά της, έχει επίσης κάνει θετικότατο ξεκίνημα για τα κυβικά της. 2-2-2 το ρεκόρ της, που μάλιστα είναι πολύ πιο θετικό από ό,τι δείχνει με την πρώτη ματιά, από τη στιγμή που και τα έξι παιχνίδια της ήταν με βαριά χαρτιά της κατηγορίας, τα οποία αναμένεται να παλέψουν στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Στην έδρα της ειδικά, έχει παίξει με τη 2η της βαθμολογίας ΜΚ Ντονς (νίκη 2-1), την 3η της βαθμολογίας Τζίλιγχαμ (ήττα 0-1) και την Μπράντφορντ (νίκη 1-0), που μπορεί να μην έχει ξεκινήσει πολύ καλά αλλά παραμένει η πιο βαριά φανέλα της Λιγκ 2. Σίγουρα δεν είναι εύκολο ματς, αλλά και το να δίνεται ο άσος αουτσάιντερ σε τιμές άνω του 3,00 είναι αρκετά υπερβολικό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κόλτσεστερ – Τρανμίρ: 1 (απόδοση 2.30) 17:00
  • Κρόουλι – Νιούπορτ: 1 DNB (απόδοση 2.15) 17:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ