TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με δύο combo

Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει γκολ του με την Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Ντόρτμουντ στο Champions League | 14 Σεπτεμβρίου 2022
Ο Έρλινγκ Χάλαντ πανηγυρίζει γκολ του με την Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Ντόρτμουντ στο Champions League | 14 Σεπτεμβρίου 2022 @2022 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τετάρτης (22/02) και ποντάρει στα δύο μεγάλα ματς του Champions League.

Με το Ίντερ – Πόρτο και το Λειψία – Σίτι ολοκληρώνονται σήμερα τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των 16 του Champions League.

Ίντερ – Πόρτο (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Η Ίντερ, μετά την επιστροφή από το Μουντιάλ, δείχνει να βρίσκει τη φόρμα της. 7-3-1 μετρά για όλες τις διοργανώσεις μετά τη διακοπή, έχοντας κερδίσει όλα τα μεγάλα παιχνίδια σε αυτό το διάστημα: 1-0 τη Νάπολι, 1-0 τη Μίλαν, 1-0 και την Αταλάντα για το πρωτάθλημα, όπως και το 3-0 επί της Μίλαν στο ιταλικό Σούπερ Καπ.

Το πλέον χαρακτηριστικό είναι, όπως βλέπεις, ότι η Ίντερ έδεσε την άμυνά της και σε κανένα από αυτά τα ματς δεν δέχθηκε γκολ. Η Πόρτο έχει επίσης σφίξει τελευταία (5/6 Under 2,5 στα έξι τελευταία της στο πρωτάθλημα με τέρματα 12-2) και σε αυτό το πρώτο παιχνίδι στο Μιλάνο περιμένουμε κλειστό και σχετικά προσεκτικό ματς. Κάτι τέτοιο βέβαια περιμένουν και οι εταιρείες, που δίνουν καθαρό φαβορί το Under στο 1.70, αν όμως συνδυάσουμε τον 1 με το Under 2,5 ανεβαίνουμε στο 3.50. Κι αν θέλεις πιο συντηρητικά, το combo 1 & Under 3,5 είναι στο 2.10.

Λειψία – Μάν. Σίτι (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Το ματς δεν είναι βέβαια απλό, όμως για τη Σίτι και τον Γκουαρδιόλα το Champions League αποτελεί κυριολεκτικά ψύχωση και η λογική λέει ότι οι Άγγλοι θα παραταχθούν απόλυτα συγκεντρωμένοι και χωρίς την παραμικρή χαλάρωση. Από τη Σίτι θα λείψει ο Ντε Μπρούιν, όμως σε ένα τέτοιο ρόστερ είναι… ύβρις να μιλά κανείς για απουσίες, αντίθετα στη Λειψία η πιθανότατη απουσία του μακράν καλύτερου παίκτη της, του Ενκουνκού, που επέστρεψε για 20 λεπτά στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος μετά τον τραυματισμό του αλλά αισθάνθηκε ξανά ενοχλήσεις, δεν καλύπτεται.

Γύρω στο 1.90 είναι το διπλό, αν θες μπορείς να το συνδυάσεις με το γκολ του Χάλαντ, που μπορεί να μην είναι αυτή τη στιγμή στην καλύτερη φόρμα της σεζόν, αλλά ξέρει πολύ καλά τα γερμανικά γήπεδα και απέναντι στη Λειψία μετρά έξι γκολ σε τέσσερα ματς με τη φανέλα της Ντόρτμουντ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ίντερ – Πόρτο: 1 & Under 3,5 (απόδοση 2.10) 22:00
  • Λειψία – Σίτι: 2 & σκόρερ Χάαλαντ (απόδοση 2.40) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ