TOTAL BETTING

Η μπασκετική πρόταση της ημέρας από το Match Money: Tα δύο under από τη EuroLeague

Ο Κέντρικ Πέρι κόντρα στη Ρεάλ
Ο Κέντρικ Πέρι EUROKINISSI SPORTS

To Match Money ακτινογραφεί το στοιχηματικό πρόγραμμα της EuroLeague και καταλήγει σε προτάσεις από το Μακάμπι - Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και Εφές - Ούνικς

Απαιτητικό είναι το έργο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, ο οποίος στο Ισραήλ κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:05 Novasports Prime, Live από το SPORT24) καλείται να δείξει ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο, απ’ αυτό που παρουσίασε στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι του με τη Ρεάλ, όπου έχασε με το βαρύ 88-65.

Ούτε η Μακάμπι, πάντως, είναι στα καλύτερά της με ρεκόρ 2-2, στο ξεκίνημα. Τουλάχιστον όμως νίκησε στο τελευταίο τη Βιλερμπάν στη Γαλλία και ο Σφαιρόπουλος πήρε πολύ βαθιά ανάσα. Γενικότερα το παιχνίδι δείχνει μπερδεμένο, σίγουρα είναι το φαβορί η Μακάμπι, όχι όμως σε τόσο χαμηλές αποδόσεις.

Οπότε θα καταφύγουμε στα ειδικά και καταλήγουμε στο under 7,5 πόντους του Κέντρικ Πέρι το οποίο διπλασιάζει τη μίζα. Μάλλον κακή η παρουσία του Αμερικανού πλέι μέικερ ως τώρα στο "τριφύλλι" (συνολικά 4 στα 16 δίποντα και 5 στα 14 τρίποντα!), ενώ από τη στιγμή που αποκτήθηκε ο Γιόγκι Φέρελ και θα παίξει στο Ισραήλ, στο Match Money πιστεύουμε ότι ο Πέρι θα έχει πολύ μικρότερη συμμετοχή απ’ όσο είχε στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια.

Δεύτερο under της ημέρας από το Εφές – Ούνικς (20:00 Novasports 5 HD, Live από το SPORT24) . Και οι δύο έχουν κάνει πάρα πολύ προβληματικό ξεκίνημα και είναι φανερά ανέτοιμες. Αν εξαιρεθεί η ήττα από την ΤΣΣΚΑ (96-100), η Εφές στα υπόλοιπα τρία ματς δεν έχει βάλει πάνω από 73 (!) πόντους. Παρόμοια η κατάσταση και στη φιλοξενούμενη Ούνικς, η οποία την προηγούμενη εβδομάδα έγραψε αρνητική ιστορία στη EuroLeague με τους 41 πόντους που σημείωσε κόντρα στη Φενέρ. Στο 1.87 το under 158.5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Εφές – Ούνικς: Under 158.5 (απόδοση 1.87), 20:00
  • Μακάμπι Τ.Α. – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Πέρι Under 7,5 πόντους (απόδοση 2.00), 21:05

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Premier και την Bundesliga μέχρι τα πρωταθλήματα της Χιλής και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ