DAILY BET

Η Λιλ ολοκληρώνει το θαύμα

Ο Μπουράκ Γιλμάζ της Λιλ πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του γκολ κόντρα στη Νις
Ο Μπουράκ Γιλμάζ της Λιλ πανηγυρίζει ©2021 MICHEL SPINGLER/ASSOCIATED PRESS

Σε πέντε παιχνίδια από την τελευταία αγωνιστική σε Σαμπιονά, Σέριε Α και Πρέμιερ Λιγκ κατέληξε ο Τσάρλυ από το στοιχηματικο πρόγραμμα της Κυριακής (23/05).

Το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας είναι στη Σέριε Α, όπου η Μίλαν, με διπλό στο Μπέργκαμο, αφήνει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ τη Γιουβέντους, με την προϋπόθεση φυσικά να έχει κερδίσει η Νάπολι το παιχνίδι με την Βερόνα.

Δεν μπορώ να σας βοηθήσω με το συγκεκριμένο παιχνίδι. Βλέπετε η Αταλάντα είναι ανώτερη ομάδα, τη Μίλαν την έχει πελάτισσα και αν θέλει να σφραγίσει την 2η θέση, ασφαλώς και είναι στο χέρι της να πάρει τη νίκη. Δεν αποκλείεται πάντως να θέλει να κάνει ζημιά στη Γιουβέντους και να μιλήσει το σαφώς πιο υψηλό κίνητρο της Μίλαν.

ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Τσέλσι κέρδισε τον "τελικό" για το Τσάμπιονς Λιγκ με τη Λέστερ και πλέον έχει το εισιτήριο στα χέρια της. Μένει να κερδίσει στο Βίλα Παρκ για να κλειδώσει την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και να ψάξει χωρίς πίεση την απόλυτη υπέρβαση στον τελικό που θα παίξει σε λίγες μέρες. Το διπλό της Τσέλσι στο 1,47 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΗΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ

Την περασμένη αγωνιστική η Λιλ έμεινε στο 0-0 με τη Σεντ Ετιέν και έχασε την ευκαιρία να παίζει σήμερα στην Βρετάνη με την Ανζέ για δύο αποτελέσματα. Ήταν ξεκάθαρο πως απέναντι στην Σεντ Ετιέν πρυτάνευσε ο φόβος μην γίνει κανένα λάθος και δεχτεί κάποιο τέρμα στην αντεπίθεση και χάσει το πλεονέκτημα για την τελευταία αγωνιστική. Η ισοπαλία κράτησε την τύχη του πρωταθλήματος στα πόδια των παικτών του Γκαλτιέ και δεν πιστεύω πως έχει λόγο και κίνητρο να στερήσει η Ανζέ από το γαλλικό ποδόσφαιρο μία τόσο όμορφη ιστορία, όπως είναι το πρωτάθλημα της Λιλ. Στο 1,35 το διπλό της Λιλ.

ΘΑ ΒΡΕΙ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΗΣ ΜΟΝΑΚΟ

Εδώ και καιρό γίνεται μάχη για την 3η θέση και το τελευταίο εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Στην τελευταία στροφή η Μονακό ξεπέρασε τη Λιόν και κρατά το ακριβό εισιτήριο στα δικά της χέρια. Η Λανς έχει το δικό της κίνητρο, καθώς θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει το εισιτήριο για το Europa Conference League. Πέρα από το γεγονός πως η Λανς δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και προέρχεται από τρεις ήττες στη σειρά ευνοεί πολύ την γρήγορη Μονακό πως της κάνει μόνο η νίκη. Με δεδομένο πως η Ρεν θα κερδίζει την απογοητευμένη φρέσκια υποβιβασμένη Νιμ, η Λανς μόνο με νίκη θα μπορέσει να κρατήσει την 7η θέση, γεγονός που θα προσφέρει χώρους, για να δράσει το δίδυμο Φόλαντ - Μπεν Γιεντέρ και να οδηγήσουν την Μονακό στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Το διπλό στο 1,65 στο μέσο όρο των εταιριών.

Όπως ανέφερα και πριν η Ρεν έχει την ευκαιρία την τελευταία αγωνιστική, να πάρει το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο από τη Λανς κερδίζοντας την Νιμ. Ο άσος βρίσκεται στο 1,35.

ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ

Στην ουρά η φόρμα που βρήκε η Ναντ στο τέλος του πρωταθλήματος έφερε 4 νίκες στην σειρά. Έχει ήδη εξασφαλίσει πως δεν θα πέσει απευθείας και με νίκη την τελευταία αγωνιστική απέναντι στην αδιάφορη Μονπελιέ εξασφαλίζει την παραμονή της στην κατηγορία. Η Μονπελιέ είναι εντελώς αδιάφορη και επίσης κάτι σημαντικό. Ο Ζακαριάν από το 2012 μέχρι το 2016 ήταν προπονητής της Ναντ.

Ο άνθρωπος που τη σεζόν 2012-13 την επανέφερε στην πρώτη κατηγορία και τη διατήρησε για τρία χρόνια. Είναι αλήθεια πως δεν χώρισε με καλό τρόπο με την διοίκηση της ομάδας, όμως οι δεσμοί που καλλιεργεί ένας προπονητής με έναν σύλλογο όταν βρίσκεται για 4 χρόνια σε μία ομάδα, δεν αφορούν μόνο τον ίδιο και τον ιδιοκτήτη της. Δεν πιστεύω ούτε η Μονπελιέ ούτε ο προπονητής της πως θέλουν να κόψουν τον δρόμο της Ναντ προς τη σωτηρία. Ο άσος στο 1,53 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ LIVE

Υπάρχει και ένα σενάριο που θέλει Στρασβούργο και Λοριάν, με ισοπαλία να παραμένουν και οι δύο στην κατηγορία. Για να έχει νόημα θα πρέπει η Παρί να έχει καθαρίσει το παιχνίδι με την Μπρεστ. Όποιος θέλει να επιλέξει το φαγωμένο Χ στο συγκεκριμένο παιχνίδι είτε θα πρέπει να περιμένει στο Live, είτε να ρισκάρει και να το συνδυάσει με νίκη της Παρί από το ημίχρονο.


18:00 Άστον Βίλα - Τσέλσι: 2

22:00 Ανζέ - Λιλ 2

22:00 Λανς - Μονακό: 2

22:00 Ρεν - Νιμ: 1

22:00 Ναντ - Μονπελιέ: 1


Photo Credits: ©2021 Michel Spingler/Associated Press

TAGS DAILY BET ΓΑΛΛΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ