TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Η εμπειρία ματσάρει τον ενθουσιασμό, απειλεί ξανά η πρωταθλήτρια των νησιών Φερόε

Ο τεχνικός της Χάκεν Περ-Ματίας Χόγκμο
Ο τεχνικός της Χάκεν Περ-Ματίας Χόγκμο ©2015 DARKO BANDIC/ASSOCIATED PRESS

Ο Λάμπρος Μπαλάφας ακτινογραφεί το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και ποντάρει σε δύο καλοπληρωμένες επιλογές από τα προκριματικά του Champions League.

Τα λεφτά δεν φέρνουν πάντα την ευτυχία, κάποιες φορές πάντως της ανοίγουν την πόρτα. Όπως ακριβώς στην περίπτωση του Άρη Λεμεσού, την ομάδα που πέρυσι έκανε τη μεγάλη έκπληξη στην Κύπρο, κατακτώντας το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία του!

Τα χρήματα που έβαλαν Ρώσοι και Λευκορώσοι επενδυτές, ανέβασαν επίπεδο την ομάδα, την έκαναν πρωταγωνίστρια, της έδωσαν τον τίτλο. Αυτή η επιτυχία άνοιξε την όρεξη για καθιέρωση εντός συνόρων και αισθητή παρουσία εκτός αυτών. Έγιναν ξανά κινήσεις που εγγυώνται το μέλλον, η Ευρώπη αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα.

Τα προκριματικά του Champions League είναι μια ειδικών συνθηκών δοκιμασία, μέσα από την οποία μπορεί να επιτευχθεί η εκτόξευση. Ο Άρης Λεμεσού παρουσιάζεται ως μεγάλο φαβορί απέναντι στην έμπειρη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Διαθέτει παίκτες με ταλέντο, υπάρχει διάχυτος ενθουσιασμός εντός ομάδας, αλλά οι φιλοξενούμενοι έχουν βρεθεί πολλές φορές σε αυτή τη θέση, ξέρουν καλά τη διαδικασία. Δεν θα είναι εύκολη υπόθεση το ματς, η ΜΠΑΤΕ αρέσκεται στο κλειστό παιχνίδι, αυτό θα επιχειρήσει να κάνει.

Η Κλάκσβικ από τα νησιά Φερόε έκανε τη μεγάλη έκπληξη στον προηγούμενο γύρο, αποκλείοντας τη Φερεντσβάρος, καθώς πήρε τεράστια εκτός έδρας νίκη με 3-0 στη ρεβάνς. Κάνει… περίπατο και στο πρωτάθλημα της χώρας της, το 16 στα 16 δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο, έστω κι αν δεν είναι υψηλής δυναμικής.

Στην Ευρώπη ακολουθεί διαφορετική προσέγγιση, αμύνεται σωστά και… χτυπάει επιτυχημένα στην κόντρα, αυτή την τακτική θα ακολουθήσει ξανά. Η Χάκεν από την άλλη προέρχεται από ήττα στο πρωτάθλημα Σουηδίας, έγιναν και κάποιες αλλαγές με στόχευση το σημερινό ματς. Παραχωρήθηκε ο πρώτος της σκόρερ, Μπένι Τραορέ και φαίνεται να έχει επηρεαστεί η όλη λειτουργία. Δεν είναι καθόλου εύκολη η αποστολή της.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο ενθουσιασμός του Άρη Λεμεσού από τη μία, η εμπειρία της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ από την άλλη (20:00 Live από το SPORT24), δεν είναι τόσο έντονο φαβορί όσο παρουσιάζεται από τις αποδόσεις η κυπριακή ομάδα, η ισοπαλία στο 4.00 αξίζει.

Η Κλάκσβικ πραγματοποίησε τη μεγάλη έκπληξη του πρώτου προκριματικού γύρου, μπορεί να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα και στη Χάκεν η οποία ψάχνει λύσεις στο σκοράρισμα (21:45 Live από το SPORT24). Το 4.60 δεν μπορεί να σε αφήσει ασυγκίνητο…

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άρης Λεμεσού - ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ: Χ (απόδοση 4.00), 20:00
  • Κλάκσβικ - Χάκεν: 1 (απόδοση 4.60), 21:45
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ