DAILY BET

Η Ελλάδα να πιάσει τον ταύρο από τα κέρατα με το 3.85

Η Ελλάδα να πιάσει τον ταύρο από τα κέρατα με το 3.85

Τελευταία ευκαιρία της Εθνικής Ελλάδας στην μάχη για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, υποδεχόμενη την πολύ δυνατή Ισπανία (Πέμπτη 11/11, 21:45), με… συμπαίκτρια την Interwetten.gr.

Τελικός, τελευταία ευκαιρία, τελευταίο χαρτί… Όπως και να το πείτε, η αλήθεια είναι ότι η Ελλάδα παίζει τα ρέστα της για να μείνει «ζωντανή» στην μάχη για την δεύτερη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ για την διεκδίκηση της πρόκρισης στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, φιλοξενώντας την ισχυρή Ισπανία (Πέμπτη 11/11, 21:45) στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Η Interwetten.gr προσφέρει 162 ειδικά στοιχήματα για το συγκεκριμένο παιχνίδι, με τον "άσο" της ομάδας του Τζον Φαν Σιπ στην (πολύ) ελκυστική απόδοση του 7,75.

Στο 2,25 από την Interwetten.gr να είναι ισόπαλο το παιχνίδι μετά τα πρώτα 45 λεπτά, στο 3,85 να σημειώσει η Ελλάδα το πρώτο τέρμα της αναμέτρησης, για να πάρει το σημαντικό (από κάθε άποψης) προβάδισμα στο σκορ.

Interwetten, το Στοίχημα είναι το άθλημα μας! 21+

Δανία και Γερμανία είναι, προς το παρόν, οι μοναδικές ομάδες που έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά μια θέση στο Κατάρ, αλλά το επόμενο εξαήμερο θα κρίνει τα πάντα σε ό, τι αφορά πρώτες και δεύτερες θέσεις στους δέκα ευρωπαϊκούς ομίλους.

Στο Δουβλίνο, η Πορτογαλία παίζει πολλές από τις ελπίδες της με αντίπαλο την αδιάφορη βαθμολογικά Ιρλανδία (11/11, 21:45), στον δρόμο για την εξασφάλιση του απευθείας εισιτηρίου για το Μουντιάλ, μέσω της πρωτιάς στον πρώτο όμιλο.

Η Interwetten.gr προσφέρει 159 ειδικά στοιχήματα για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τον μόνιμα "καυτό" Κριστιάνο Ρονάλντο να δίνεται στο 3.05 ως πρώτος χρονικά σκόρερ.

Στο "Ολίμπικο" της Ρώμης, οι ισόβαθμες Ιταλία και Ελβετία δίνουν "τελικό" πρωτιάς στον τρίτο όμιλο και απευθείας πρόκρισης στο πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο της ιστορίας που θα διεξαχθεί εν μέσω του ευρωπαϊκού χειμώνα (Παρασκευή 12/11, 21:45), σε έναν χρόνο (και κάτι) από τώρα.

Στα 162 τα ειδικά στοιχήματα από την Interwetten.gr, στο 2,10 να πετύχουν γκολ και οι δύο ομάδες, στο 3,40 να σκοράρει σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα ο Φεντερίκο Κιέζα.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet! 21+

Στη Ζένιτσα, τέλος, Βοσνία – Ερζεγοβίνη και Φινλανδία παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για την διεκδίκηση της δεύτερης θέσης του τέταρτου ομίλου που οδηγεί στα πλέι οφ (Σάββατο 13/11, 16:00).

Η Interwetten.gr προσφέρει 164 ειδικά στοιχήματα για την μονομαχία Βόσνιων και Φινλανδών, με το over 2,5 γκολ σε απόδοση 2,25 και το να ανοίξει το σκορ ο Έντιν Τζέκο στο 5,25, παρά το μυϊκό πρόβλημα που ταλαιπωρεί τον επιθετικό της Ίντερ και αρχηγό της Βοσνίας.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

TAGS DAILY BET INTERWETTEN BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ