ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Η δυάδα Ρονάλντο - Λουκάκου στο 3.00

Ο Ρομέλου Λουκάκου πανηγυρίζει  γκολ κόντρα στην Άστον Βίλα στην Premier League
Ο Ρομέλου Λουκάκου πανηγυρίζει © 2021 IAN WALTON/ASSOCIATED PRESS

Κριστιάνο Ρονάλντο και Ρομέλου Λουκάκου αποτελούν την ιδανική δυάδα αυτό το Σαββατοκύριακο για όσους ποντάρουν σε ειδικά στοιχήματα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποδεικνύει ότι ακόμη και στα 36 του μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ επέστρεψε στο Μάντσεστερ έπειτα από 12 χρόνια και δεν χρειάστηκε τον παραμικρό χρόνο προσαρμογής για να εξελιχθεί άμεσα σε σημείο αναφοράς στο παιχνίδι της Γιουνάιτεντ. Σε πέντε ματς με τη φανέλα των "κόκκινων διαβόλων" την τρέχουσα σεζόν, δύο για το Τσάμπιονς Λιγκ και τρία για την Premier League, έχει σημειώσει ισάριθμα γκολ. Μάλιστα στο τελευταίο με τη Βιγιαρεάλ πέτυχε το νικητήριο τέρμα στις καθυστερήσεις.

Ο Ρονάλντο από την ημέρα που φόρεσε ξανά τη φανέλα της Γιουνάιτεντ δεν σκόραρε μόνο στο παιχνίδι με την Άστον Βίλα, όπου η ομάδα του Σόλτσκιερ κέρδισε πέναλτι, αλλά την ευθύνη ανέλαβε ο Μπρούνο Φερνάντες και αστόχησε. Στο εξής, το πιθανότερο είναι πως τα πέναλτι θα αναλαμβάνει ο Ρονάλντο και προφανώς δεν θα προξενήσει καμία εντύπωση αν βρει δίχτυα και απέναντι στην Έβερτον.

Πάει πολύ να μείνει ξανά άσφαιρος ο Λουκάκου

Το άλλο "φονικό" κανόνι της Premier είναι ασφαλώς ο Ρομέλου Λουκάκου. Ο Βέλγος στράικερ σίγησε στα δύο τελευταία ματς και η Τσέλσι ηττήθηκε με 1-0 τόσο από τη Μάντσεστερ Σίτι όσο και από τη Γιουβέντους. Για την ακρίβεια, ο Λουκάκου έχει να σκοράρει από τις 14/9 και το 1-0 επί της Ζενίτ, αφού μεσολάβησε επίσης το 1-1 στο Λιγκ Καπ με την Αστον Βίλα, όπου μπήκε αλλαγή για ένα τέταρτο και το 3-0 επί της Τότεναμ, όπου τα γκολ των μπλε σημείωσαν οι Τιάγκο Σίλβα, Καντέ και Ρούντιγκερ.

Για τον Λουκάκου πάει πολύ να μείνει άσφαιρος σε πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι, επομένως το anytime του κόντρα στη Σαουθάμπτον, κρίνεται το πιο πιθανό σενάριο.

Ο Ρονάλντο προσφέρεται στο 1.80+, ο Λουκάκου στο 1.70+, άρα η συγκεκριμένη δυάδα μας μας τριπλασιάζει τα χρήματά μας.


ΠΡΟΤΑΣΗ
14:30 Μάντσεστερ Γ. – Εβερτον: Να σκοράρει ο Ρονάλντο (1.70)
17:00 Τσέλσι - Σαουθάμπτον: Να σκοράρει ο Λουκάκου (1.80)

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ