ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Γύρισε φαβορί η Βαγιαδολίδ, πιέζεται ο άσος της Κολωνίας

Ο Γιάν Τίλμαν της Κολωνίας σε αναμέτρηση της Bundesliga κόντρα στη Λειψία
Ο Γιάν Τίλμαν της Κολωνίας © 2021 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Έντονη πτωτική πορεία παρατηρείται στην τιμή νίκη της Βαγιαδολίδ στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Πονφεραντίνα για τη La Liga 2. Αλλαγή φαβορί στην Ιρλανδία. Πιέσεις δέχεται ο άσος της Κολωνίας κόντρα στη Γκρόιτερ Φιρτ. Οι αλλαγές αποδόσεων που ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της Παρασκευής.

(21:00) Χρόνιγκεν - Τβέντε: Αναμέτρηση που διεξάγεται στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής της Eredivisie. Στην έκτη θέση βρίσκεται η Τβέντε με 13 βαθμούς συγκομιδή ύστερα από επτά αναμετρήσεις, την ώρα που η Τβέντε είναι στην προτελευταία θέση με 5 βαθμούς μετά από 7 αγώνες. Η Τβέντε γύρισε ελαφρώς σε τιμές φαβορί τις τελευταίες ώρες στην αγορά και από το αρχικό 2.77 προσφέρεται πλέον στο 2.62. Την ίδια ώρα ο άσος της Χρόνιγκεν από το αρχικό 2.43 αντιστράφηκε σε τιμές αουτσάιντερ και εντοπίζεται στο 2.68.

(21:30) Κολωνία - Γκρόιτερ Φιρτ: Αναμέτρηση που διεξάγεται στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Bundesliga. Η Κολωνία βρίσκεται στην έβδομη θέση με 9 βαθμούς συγκομιδή μετά από έξι ματς, την ώρα που η Γκρόιτερ Φιρτ βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας με έναν βαθμός στο ίδιο σύνολο αγώνων. Πιέσεις δέχεται ο άσος της Κολωνίας, καθώς από το αρχικό 1.44 προσφέρεται πλέον στο 1.61 κατά μέσο όρο στην αγορά. Ανοδική πορεία καταγράφει η ισοπαλία, αφού από το 3.95 που άνοιξε αρχικά πλέον εντοπίζεται στο 4.77. Την ίδια ώρα το διπλό προσφέρεται πλέον στο 6.75, ενώ ήταν στο 5.03.

(22:00) Φιν Χαρπς - Ντάνταλκ: Αναμέτρηση που διεξάγεται στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Premier Division Ιρλανδίας. Η Φιν Χαρπς βρίσκεται στην 7η θέση (συμμετέχουν 10 ομάδες) και έχει συγκεντρώσει 36 βαθμούς μετά από 28 αγώνες, ενώ απέχει 4 βαθμούς από τα μπαράζ παραμονής/υποβιβασμού. Η Ντάνταλκ είναι μια θέση πιο κάτω έχοντας συγκεντρώσει 34 βαθμούς στο ίδιο σύνολο αγώνων. Ματς λοιπόν που έχει τον χαρακτήρα εξάποντου παραμονής. Έντονη ανοδική πορεία σημειώνει το διπλό της Ντάνταλκ, που προσφέρεται πλέον οριακά αουτσάιντερ, καθώς από το 2.06 που άνοιξε κατά μέσο όρο στην αγορά εντοπίζεται στο 2.61. Την ίδια στιγμή ο άσος της Φιν Χαρπς από το 3.37 προσφέρεται πλέον στο 2.59.

(22:00) Πονφεραντίνα - Βαγιαδολίδ: Αναμέτρηση που διεξάγεται στο πλαίσιο της Segunda Division στην Ισπανία. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Πονφεραντίνα με 15 βαθμούς μετά από επτά ματς πρωταθλήματος. Την ίδια στιγμή η Βαγιαδολίδ εδρεύει στη 12η θέση της διοργάνωσης έχοντας συγκεντρώσει 10 βαθμούς μετά από επτά αναμετρήσεις. Έντονα σκαμπανεβάσματα στο σετ τιμών του ζευγαριού τις τελευταίες ώρες, καθώς το διπλό της Βαγιαδολίδ από το αρχικό 2.99 πλέον εντοπίζεται φαβορί στην αγορά, με την τιμή νίκης της φιλοξενούμενης να εντοπίζεται στο 2.24 κατά μέσο όρο. Ο άσος από το 2.53 που άνοιξε πλέον προσφέρεται στο 3.36 κατά μέσο όρο.

TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ