TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Γερμανία Προγνωστικά: Το 2.50 του Μοντέστ και το τίμιο 2.05 της Φορτούνα

Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ στο ματς της Ντόρτμουντ με τη Λειψία στην Bundesliga.
Οι οπαδοί της Ντόρτμουντ στο ματς της Ντόρτμουντ με τη Λειψία 2022 AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο Αντονί Μοντέστ που ανοίγει λογαριασμό με την Ντόρτμουντ και ένα τίμιο διπλό από τη Β' Γερμανίας.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια στο αποψινό πρόγραμμα της Bundesliga είναι ασφαλώς αυτό ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και τη Βέρντερ Βρέμης (16:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24).

Παραδοσιακά τα μεταξύ τους ματς προσφέρουν γκολ και θέαμα. Στις τελευταίες επτά επισκέψεις της Βέρντερ στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ για παιχνίδι της Bundesliga επιβεβαιώθηκε σε όλες το Goal/Goal και το Over 2,5. Μάλιστα πέντε από αυτά τα ματς πήγαν και στο Over 3,5.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Μπορεί να δώσει λύσεις ο Μοντέστ

Η Ντόρτμουντ ξεκίνησε τη σεζόν με δύο νίκες. Στην πρεμιέρα επικράτησε με 1-0 της Λεβερκούζεν, σε ένα ματς ωστόσο που είχε ως κορυφαίο παίκτη τον τερματοφύλακα Κόμπελ, ο οποίος κράτησε το μηδέν με τρεις σπουδαίες επεμβάσεις.

Στη δεύτερη αγωνιστική, η ομάδα του Έντιν Τέρζιτς απέδρασε από το Φράιμπουργκ ενώ ήταν με την πλάτη στον τοίχο. Έχανε μέχρι το 77', αλλά από τη στιγμή που βρήκε την ισοφάριση (1-1) από τραγικό λάθος του αντίπαλου γκολκίπερ, πίστεψε στην ανατροπή και τελικά το γύρισε στο τελευταίο δεκάλεπτο, βάζοντας άλλο δύο γκολ στο 84' και στο 88' (καθαρό οφσάιντ το 1-3).

Η Βέρντερ από την πλευρά της, έχει ξεκινήσει τη σεζόν με δύο ισοπαλίες 2-2. Στο Βόλφσμπουργκ μπορούσε να κερδίσει, αλλά ισοφαρίστηκε από κόρνερ στο 84'. Στο εντός έδρας ματς με τη Στουτγάρδη δεν ήταν το ίδιο καλή και έσωσε το βαθμό στο 95'!

Γενικά, η Βέρντερ δεν είναι ομάδα που κρύβεται και παίζει αντιποδόσφαιρο. Βέβαια, μέσα στη Βεστφαλία είναι αναμενόμενο να δεχθεί πίεση και αναγκαστικά θα παίξει σε πιο χαμηλά μέτρα απ' ότι συνήθως.

Σημειώνεται, ότι η Ντόρτμουντ μετά την ατυχία με τον Σεμπαστιάν Αλέ, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, έσπευσε να βρει αντικαταστάτη και αγόρασε από την Κολωνία τον Αντονί Μοντέστ. Ο πολύπειρος Γάλλος φορ έκανε ντεμπούτο στο Φράιμπουργκ την προηγούμενη εβδομάδα και είχε δύο καλές ευκαιρίες για να σκοράρει.

Απόψε, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά ως παίκτης των “κιτρινόμαυρων” μπροστά στο κοινό της Ντόρτμουντ και σίγουρα θα θελήσει να ανοίξει λογαριασμό με τη νέα του ομάδα.

Ο Μοντέστ είναι κλασικός στράικερ περιοχής. Μπορεί να αντιμετωπίσει θέμα με το συνδυαστικό ποδόσφαιρο της Ντόρτμουντ, αφού δεν είναι τόσο συμμετοχικός στο κομμάτι της ανάπτυξης. Αν όμως τροφοδοτηθεί σωστά μέσα στο κουτί θα το... στάξει.

Ειδικά με το κεφάλι είναι ασυναγώνιστος. Η Ντόρτμουντ φυσικά δεν συνηθίζει να σηκώνει την μπάλα, αλλά στα εντός έδρας ματς, όπου συνήθως οι αντίπαλοι παίζουν άμυνα στο 1/3, θα αναγκαστεί να το κάνει κι εκεί ο Μοντέστ θα προσφέρει λύσεις. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι πέρυσι έβαλε 20 γκολ με την Κολωνία, την ομάδα δηλαδή που είχε τις περισσότερες σέντρες στο πρωτάθλημα.

Το να σκοράρει ο Μοντέστ απόψε προσφέρεται σε τιμές άνω του 2.10 και ανεβάζει τον πιθανό άσο σε πολύ πιο ενδιαφέρουσα απόδοση, στο 2.50. Οποιος θέλει να το τραβήξει ακόμη περισσότερο, μπορεί να δει και το Goal/Goal, που επιβεβαιώνεται κατά κόρον στους αγώνες της Ντόρτμουντ με τη Βέρντερ για να φτάσει το Bet Builder σε τιμές τετραπλασιαμού.

Γερμανία Προγνωστικά: Δεν μπορεί να σταθεί στην κατηγορία

Ένα τίμιο σημείο μας έρχεται από τη Β' Γερμανίας και συγκεκριμένα από το βραδινό ματς της ημέρας, το Μπραουνσβάιγκ – Φορτούνα (21:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Η νεοφώτιστη Μπραουνσβάιγκ έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με 4/4 ήττες και μηδέν γκολ ενεργητικό. Είναι φανερό πως ακόμη δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας και ότι χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση.

Από την Αϊντραχτ λείπει ένας παίκτης με καλά τελειώματα κοντά στην περιοχή και για αυτό ψάχνει έναν επιθετικό. Επίσης αναζητεί εξτρέμ και στόπερ, καθώς με το ρόστερ που έχει τη δεδομένη στιγμή, δεν μπορεί να σταθεί στην κατηγορία.

Από την άλλη, η Φορτούνα είναι ομάδα με βλέψεις ανόδου και σαφώς πιο ισχυρό ρόστερ. Την προηγούμενη αγωνιστική το ματς με τη Φιρτ της στράβωσε. Έχασε πέναλτι, δέχθηκε γκολ κόντρα στη ροή και όμως το έφερε στα μέτρα της. Προηγήθηκε 2-1 και έπρεπε να κερδίσει, αλλά την πάτησε, αφού υπέπεσε σε ένα ανόητο πέναλτι, με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 2-2.

Σε κάθε περίπτωση, η Φορτούνα είναι ομάδα με μεγαλύτερες δυνατότητες και έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην κατηγορία όπως οι φορ Χένινγκς, Κοβνάτσκι, οι χαφ Απελκαμπ, Σομπότκα και ο στόπερ Χόφμαν. Οκ το διπλό στο 2.05+.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντόρτμουντ – Βέρντερ: 1 & Μοντέστ Να Σκοράρει (απόδοση 2.50), 16:30
  • Μπραουνσβάιγκ – Φορτούνα: 2 (απόδοση 2.05), 21:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ