TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Γερμανία Προγνωστικά: Στον... έβδομο ουρανό η Αϊντραχτ

Οι οπαδοί της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη του αγώνα με τη Γουέστ Χαμ για το Europa League
Οι οπαδοί της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη του αγώνα με τη Γουέστ Χαμ © 2022 MICHAEL PROBST/ASSOCIATED PRESS

Ξεμυαλισμένη από την Ευρώπη η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Ευκαιρία για την Γκλάντμπαχ να συνεχίσει το δυνατό της μομέντουμ, στην πρώτη επιστροφή του Αντι Χίτερ ως αντίπαλος στο Βαλντστάντιον.

Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα της Bundesliga. Η αρχή γίνεται με την αναμέτρηση της Αϊντραχτ κόντρα στην Γκλάντμπαχ, στη Φρανκφούρτη (16:30 Novasports 5HD, Live από το SPORT24).

Η Αϊντραχτ έζησε μοναδικές στιγμές την Πέμπτη. Κέρδισε 1-0 τη Γουέστ Χαμ για το Europa League και προκρίθηκε σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά από 42 χρόνια.

Προφανώς, ακολούθησαν σκηνές έξαλλων πανηγυρισμών. Εκατοντάδες φίλοι της Αϊντραχτ, δεν συγκράτησαν τον ενθουσιασμό τους και εισέβαλαν στο γήπεδο, προκειμένου να πανηγυρίσουν μαζί με τους παίκτες του Όλιβερ Γκλάζνερ.

Αϊντραχτ - Γκλάντμπαχ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Για την Αϊντραχτ, η οποία επέστρεψε στο ευρωπαϊκό προσκήνιο μόλις την τελευταία τριετία, είναι ασφαλώς τεράστια επιτυχία ότι θα βρεθεί στον τελικό της Σεβίλλης, απέναντι στη Ρέιντζερς, έχοντας την προοπτική της παρθενικής εισόδου στους ομίλους του Champions League, εφόσον κατακτήσει το Europa.

Όλο το βάρος λοιπόν, θα πέσει στο μεγάλο ραντεβού της 18ης Μαΐου. Αντίθετα, τα τελευταία δύο ματς για το πρωτάθλημα, είναι πρακτικά τυπική διαδικασία για τους "αετούς". αφού δεν διεκδικούν κάτι χειροπιαστό μέσω της Bundesliga.

Ο Ολιβερ Γκλάζνερ, παρότι δεν το συνηθίζει, θα προχωρήσει απόψε σε αρκετές αλλαγές, προκειμένου να δώσει ανάσες σε βασικούς ποδοσφαιριστές και κυρίως να τους προστατεύσει από τυχόν τραυματισμούς. Η Αϊντραχτ ωστόσο, δεν έχει ιδιαίτερα αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις και το επίπεδο της 11αδας πέφτει αισθητά, όταν ο Γκλάζνερ ανοίγει το ροτέισον.

Αυτό, μπορεί να το εκμεταλλευτεί η Γκλάντμπαχ, η οποία βρίσκεται στην καλύτερή της φάση μέσα στη σεζόν με τέσσερις νίκες στα τελευταία επτά ματς (4-2-1), έχοντας σε εξαιρετική φόρμα τον φορ Μπριλ Εμπολό (πέντε γκολ στα έξι προηγούμενα ματς).

Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει και την ιδιαιτερότητα, ότι επιστρέφει για πρώτη φορά ως αντίπαλος στη Φρανκφούρτη, ο Αντι Χίτερ. Ο Χίτερ καθοδήγησε για τρία χρόνια την Αϊντραχτ, ωστόσο το καλοκαίρι του 2021, παρότι ο σύλλογος ήθελε να συνεχίσουν μαζί, αποφάσισε να αποχωρήσει για τα "πουλάρια". Εκ του αποτελέσματος, η συγκεκριμένη επιλογή δεν τον δικαίωσε, αφού στην πρώτη σεζόν μετά την αποχώρησή του από τη Φρανκφούρτη, η Αϊντραχτ πέτυχε τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή επιτυχία της σύγχρονης ιστορίας της.

Γερμανία Προγνωστικά

Για τον Χίτερ λοιπόν, είναι σημαντικό απόψε να δείξει ότι η επιλογή του να πάει στην Γκλάντμπαχ δεν ήταν ένα λάθος. Σίγουρα, θέλει πολύ να κερδίσει στην έδρα της πρώην ομάδας του και να πάρει μάλιστα ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο γύρο, που τον είχε φέρει σε πολύ δύσκολη θέση, πρακτικά ένα βήμα πριν την απόλυση.

Διόλου τυχαίο λοιπόν, ότι το διπλό δέχεται πιέσεις και σε αρκετές εταιρίες έχει αρχίσει να περνάει φαβορί. Οσο παραμένει στο 2.60-2.65 η νίκη της Γκλάντμπαχ αξίζει το ρίσκο, διότι η Αϊντραχτ δύσκολα θα παρουσιαστεί απόψε 100% έτοιμη πνευματικά και σωματικά.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αϊντραχτ Φρανκφούρτης – Γκλάντμπαχ: 2 (απόδοση 2.60), 16:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ